. .. .. .. .. .. .
. .

zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu - RECEPT 49157

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 12073 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu


[ recept č. 49157 zo dňa  ]


zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu


POTREBNÉ PRÍSADY

petržlenová a zelerová vňat, pórik, niť

POSTUP PRÍPRAVY

***neviem ako u vás, ale u nás od detstva si pamatám, že do polievok mamina pridávala v lete pre chuť do polievok zviazané vechtíky zelenej vňate

***v zime to bol až donedávna problém, skušali sme sušiť, nebolo to ono

***posledné 2roky si viazaničky v lete naviažeme, a nasucho dáme zamraziť do plastových krabičiek, a tak mám celu zimu vo vývare, zeleninových polievkach, omáčkach neopakovatelnu príchuť takmer čerstvej zelenej vnate


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

tieto su na kope v krabičke práve vybraté z mrazničky


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Cestoviny so syrovou omáčkou a s krabími tyčinkami | zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu | Cars II. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna T. (babuš) ID 7831, mimibazar.sk/caldera (1.8.2012, 10:42)
aj ja mrazím všetky možné zelené vnaťky (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (1.8.2012, 9:05)
(Y)super. ja tak dávam petržlenovú vňať aj zelerovú. ale tie viazaničky sa mi páčia. toto urobím tiež
ODPOVEDAŤ
Helena K. (helka333) ID 78665 (29.7.2012, 21:07)
Mňa kolegynka naučila do zelených paprík napchať petržlenovú aj zelerovú vňať, zamraziť. Je to výborné do mäsových polievok, najmä keď je paprika trošku pikantná. A dá sa to použiť aj do gulášu.
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (29.7.2012, 19:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia Baranova (luckaeuro) ID 24486, mimibazar.sk/luckaeuro (26.7.2012, 18:25)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Tatiana Č. (dapefi) ID 2495, mimibazar.sk/tana (26.7.2012, 18:19)
ja dávam normálne do sáčky celú petržlenovú vňatku. Takisto aj kôpor. Roky rokúce :-)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179, mimibazar.sk/finka19 (26.7.2012, 18:15)
my to takto tiež robíme, už odnepamäte (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (26.7.2012, 18:14)
dobrý nápad *-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu