končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
Ingrid D. (ingridd) ID 12073 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) zelené "viazaničky" z čerstvej vňate do zásoby na zimu[ recept č. 49157 zo dňa 26.7.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY petržlenová a zelerová vňat, pórik, niť POSTUP PRÍPRAVY ***neviem ako u vás, ale u nás od detstva si pamatám, že do polievok mamina pridávala v lete pre chuť do polievok zviazané vechtíky zelenej vňate ***v zime to bol až donedávna problém, skušali sme sušiť, nebolo to ono ***posledné 2roky si viazaničky v lete naviažeme, a nasucho dáme zamraziť do plastových krabičiek, a tak mám celu zimu vo vývare, zeleninových polievkach, omáčkach neopakovatelnu príchuť takmer čerstvej zelenej vnate OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI tieto su na kope v krabičke práve vybraté z mrazničky OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Anna T. (babuš) ID 7831, mimibazar.sk/caldera (1.8.2012, 10:42) | |
aj ja mrazím všetky možné zelené vnaťky | |
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (1.8.2012, 9:05) |
super. ja tak dávam petržlenovú vňať aj zelerovú. ale tie viazaničky sa mi páčia. toto urobím tiež |
ODPOVEDAŤ |
Helena K. (helka333) ID 78665 (29.7.2012, 21:07) |
Mňa kolegynka naučila do zelených paprík napchať petržlenovú aj zelerovú vňať, zamraziť. Je to výborné do mäsových polievok, najmä keď je paprika trošku pikantná. A dá sa to použiť aj do gulášu. |
ODPOVEDAŤ |
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (29.7.2012, 19:36) |
ODPOVEDAŤ |
Lucia Baranova (luckaeuro) ID 24486, mimibazar.sk/luckaeuro (26.7.2012, 18:25) | |
ODPOVEDAŤ |
Tatiana Č. (dapefi) ID 2495, mimibazar.sk/tana (26.7.2012, 18:19) | |
ja dávam normálne do sáčky celú petržlenovú vňatku. Takisto aj kôpor. Roky rokúce | |
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179, mimibazar.sk/finka19 (26.7.2012, 18:15) | |
my to takto tiež robíme, už odnepamäte | |
ODPOVEDAŤ |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (26.7.2012, 18:14) | |
dobrý nápad | |
ODPOVEDAŤ |