
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Eva S. (esi) ID 32080 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Sciskanica[ recept č. 4867 zo dňa 10.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiakové cesto-placky POSTUP PRÍPRAVY Dnes varil kuchár neviem či v teleráne alebo na STV a varil typické Bratislafské zemiakové placky s názvom sciskanica. Nezachytila som recept. Bratislafčanky hlavne tie viac pamätajúce hoďte ho sem. Mali by to byť zemiakové placky plnené oškvarkami, smotanou a zapečené. Ak viete , píšte |
Eva S. (esi) ID 32080 (11.4.2008, 19:54) |
dnes som to robila. Nič moc. Musela som to dosť dlho piecť, nakoľko po hodine to nebolo prepečené. Klasické lokše sú lepšie. Bolo to dosť sýte . Zjedlo sa to ale recept nebudem archivovať. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
M. B. (MaťaB) ID 21225 (10.4.2008, 19:42) |
ahoj, my robievame sciskanice uvaris si zemiaky v supke, osupat, pomliet na masovom mlynceku , do vychladntych zemiakov pridat hladkú múku - T650 (nie špeciálku) osolit, pridat trochu oleja a urobit zemiakové cesto.. pravdupovediac neviem to na presné miery, vzdy to robievame od oka.. z toho cesta potom urobime bochnícky, ktoré rozvalkame - hrúbka cesta tak - ako na slíze.. vzniknuty plát cesta posolit, pokorenit, potriet oskvarkovou mastou..a je dobré to trochu posypat hrubou krupicou . Zvinut to a dat jedno vedla druhého na poolejovany plech..zapiect.. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria L. (mery 1777) ID 7859, mimibazar.sk/mery1777 (10.4.2008, 13:43) |
skus zajtra kuknúť na stránke http://telerano.markiza.sk/uvod opakovanie. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |