Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Čínska omeleta
[ recept č. 26203 zo dňa 23.4.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 vajíčko,1 mala mrkva,kusok zeleru,rezance (možu byt z predošleho dna),sojova omačka,chilli omačka,zazvor,sušene huby (nemusia byt),pór,sezamove semiačka,worčester
POSTUP PRÍPRAVY
Pridavam rychly a velmi chutny receptik na lahky obed či večeru..
Mrkvu , zeler a pór si nakrajame na zapalky .Na kvapke oleja a prudkom ohni si zeleninu orestujeme ,ochutíme sojovkou ,zazvorom a semiačkami ..pridame rezance,premiešame a odložíme nabok.Vajičko si rozmiešame a na prudkom ohni urobíme tenku omeletu.Naplnime ju zmesou,ochutime chilli omačkou a worčestrom. |
 | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.4.2010, 13:54) |
juj, toto môže byť dobré!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marika S. (finka) ID 64179 (24.4.2010, 9:21) |
Mňami, tieto čínske omeletky veru môžem Ďakujem za receptík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.4.2010, 9:22) |
Nie je za čo ,budem rada ked vyskušaš  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (24.4.2010, 9:07) |
Tak toto podobne poznam z cinskej restaauracie ako "Frühlingsrolle" je to super!!!! Tam sa nedavaju rezance,ale mlete masko-male mnozstvo.Prevazuje zelenina. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.4.2010, 9:21) |
Marti to su jarne rolky?? ja tie ale poznam inak (mam ich aj v receptoch) tie sa frituju,nie? toto je taka lahka bleskovka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (24.4.2010, 9:26) |
Ano Marti, to sa frituje, ja som to sice nerobila,ale mi to velmi chuti dobre predjedlo pozriem si ten tvoj receptik a vyskusam to  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (upravené 24.4.2010, 9:50) |
oooch,no to vyzera uuzasne.. ja robievam podobne,len zvyknem tu omeletu nakrajat na rezance k k tym cestovinam...ale takto to vyzera este krajsie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.4.2010, 9:17) |
no vidíš ,to zase nenapadlo mna tak či tak je to fajn chutovka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (23.4.2010, 19:38) |
no super Marti - skvelé jedlo za pár minút  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2010, 19:23) |
to vyzera supeeeer velmi originalne servirovanie rezancov, parada. pocuj, to si pouzila klasicke rezance? alebo azijske? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.4.2010, 19:27) |
janik to su domace rezance od mojej mamy,ma taky predpotopny doma robeny strojček ine v rodine ani nejeme ..ale poviem ti dobrota taka, že som sa zalizovala až za ušami aj dve by som skotila  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2010, 19:29) |
ten stroj maju aj nasi. ale mamka robi rezance take klasicke, krajane, my mame radi take sirsie. ale dumam,ze mam asi 2 baliky nitoviek,ktore nedaj boze zjest,lebo vyvar robim zriedkavo a nikdy sa mi nechce varit tie nitovky myslis,ze z nich by to bolo moc "bordel - like" ? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.4.2010, 19:36) |
možeš skusit aj s nitovkami,len nedavaj vela aby to neboli same rezance  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2010, 19:38) |
no skusim krotit svoju radost z toho,ze sa ich konecne zbavim a este takym chutnym sposobom a dat ich tam tak akurat vela.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |