
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
STRUKOVINY |
dobreazdravo m. (dobreazdravo) ID 243510 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Cícer[ recept č. 48662 zo dňa 29.6.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY cícer, riasa kombu, bobkový list, soľ, kyslá smotana, pažítka. POSTUP PRÍPRAVY Cícer opláchnem a namočím na 12 hodín do vody. Potom ho dám variť v tej istej vode. Po 10 minútach varenia ho scedím a na sitku opláchnem. Doplním vodu, pridám bobkový list a kúsok riasy Kombu (to kvôli tomu, aby sa rýchlejšie uvaril) a znova dám variť, najčastejšie do tlakového hrnca. Varím cca 45 minút. Dnes som varila v hrnci obyčajnom 1 hodinu. Soľ som pridala až na konci varenia. Uvarený cícer som nechala vychladnúť. Po vychladnutí som si časť odobrala do misky. Pridala som kyslú smotanu, tak 3-4 PL, za hrsť naklíčenej pšenice a povrch som ozdobila čerstvou pažítkou. K tomu krajec kváskového chleba a večera bola na stole. Mňam. |
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (30.6.2012, 10:40) |
naozaj je to dobré a zdravé, ale ako by som sa mohla dostať k riase kombucha? ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
dobreazdravo m. (dobreazdravo) ID 243510 (29.6.2012, 21:09) |
Viac o tomto recepte ako aj o ďalšom využití cíceru v našej kuchyni je na http://dobreazdravo.sk/vecera-z-polotovaru-ale-len-zo-svojho-vlastneho/ Želám dobrú chuť. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |