. .. .. .. .. .. .
. .

Slaný pórový koláč s tvarohom - RECEPT 4832

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Slaný pórový koláč s tvarohom


[ recept č. 4832 zo dňa  ]


Slaný pórový koláč s tvarohom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto * 2 mladučké póry * 2 vajcia – z toho 1 rozšľahané na potretie * soľ * mleté biele korenie * mleté čierne korenie * mäkký nízkotučný tvaroh * 3-4 zemiaky varené v šupke * sézamové alebo ľanové semienka * ak máte radi, pridajte trocha šampiňónov a údené mäso al. jemnú klobásu *

POSTUP PRÍPRAVY

Výborný koláč z póru, ktorý chutí aj studený.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Na plech vystrihnite papier na pečenie,


2. pór nakrájajte na drobné kúsky, lístkové cesto vyvaľkajte na tenko,


3. a preložte ho na plech. Do stredu poukladajte v šupke uvarené zemiaky nakrájané na plátky, osoľte a obielokoreňte. Ak Vám zvýšilo trocha cesta, odložte ho na vrch bochníka.


4. do póru dajte jedno vajíčko, premiešajte, ak chcete, mierne osoľte,


5. pridajte nízkotučný tvaroh, dobre premiešajte a navrstvite na zemiaky.


6. ... asi takto nekako ...


7. Ak máte radi, pridajte na tvarohovú plnku pár šampiňónov, údené mäso, nakrájanú šunku, klobásu.. niečo aj pre mäsožravcov Potom okraje cesta potrite rozšľahaným vajíčkom, aby dobre zlepili cesto do seba a aby sa pri pečení neroztiahlo,


8. a urobte z cesta bochníček. Všetky strany opatrne natiahnite do stredu plnky,


9. Zvyšok cesta ucapkajte na koláč, celý koláč potrite rozšľahaným žĺtkom, mierne osoľte, posypte sézamom alebo ľanom a dajte piecť.


10. Pečte prikrytý alobalom pri teplote 180 stupňov, pred dopečením odokryte alobal, nechajte zapiecť do zlata aaaa hotovo!


11. Krájajte ako chcete :-))



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pečený tuniak s rozmarínom | Slaný pórový koláč s tvarohom | Famózny ananásový dezert s vanilkovým bezé*** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
katarina h. (katka01) ID 18377 (9.4.2008, 13:31)
porik milujem, urcite vyskusam, mozno by sa dalo s mladou cibulkou tiez
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (8.4.2008, 13:42)
Macka, co Ty nevymyslíš....super to vyzera....urcite aj chuti ako zamat..... len cim nahradím por, ked moji tento druh zeleniny nechcu *-) *-) *-) *-)Ale ja to mozem....ja mozem vsetko, len moje telo je akosi tesne (H) ;-) (zajic) (zajic) (zajic) :-D (H) ;-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu