. .. .. .. .. .. .
. .

Slaný pórový koláč s tvarohom - RECEPT 4832

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Slaný pórový koláč s tvarohom


[ recept č. 4832 zo dňa  ]


Slaný pórový koláč s tvarohom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto * 2 mladučké póry * 2 vajcia – z toho 1 rozšľahané na potretie * soľ * mleté biele korenie * mleté čierne korenie * mäkký nízkotučný tvaroh * 3-4 zemiaky varené v šupke * sézamové alebo ľanové semienka * ak máte radi, pridajte trocha šampiňónov a údené mäso al. jemnú klobásu *

POSTUP PRÍPRAVY

Výborný koláč z póru, ktorý chutí aj studený.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Na plech vystrihnite papier na pečenie,
2. pór nakrájajte na drobné kúsky, lístkové cesto vyvaľkajte na tenko,
3. a preložte ho na plech. Do stredu poukladajte v šupke uvarené zemiaky nakrájané na plátky, osoľte a obielokoreňte. Ak Vám zvýšilo trocha cesta, odložte ho na vrch bochníka.
4. do póru dajte jedno vajíčko, premiešajte, ak chcete, mierne osoľte,
5. pridajte nízkotučný tvaroh, dobre premiešajte a navrstvite na zemiaky.
6. ... asi takto nekako ...
7. Ak máte radi, pridajte na tvarohovú plnku pár šampiňónov, údené mäso, nakrájanú šunku, klobásu.. niečo aj pre mäsožravcov Potom okraje cesta potrite rozšľahaným vajíčkom, aby dobre zlepili cesto do seba a aby sa pri pečení neroztiahlo,
8. a urobte z cesta bochníček. Všetky strany opatrne natiahnite do stredu plnky,
9. Zvyšok cesta ucapkajte na koláč, celý koláč potrite rozšľahaným žĺtkom, mierne osoľte, posypte sézamom alebo ľanom a dajte piecť.
10. Pečte prikrytý alobalom pri teplote 180 stupňov, pred dopečením odokryte alobal, nechajte zapiecť do zlata aaaa hotovo!
11. Krájajte ako chcete :-))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Variácia na kakaovú Marlenku | Slaný pórový koláč s tvarohom | Dortík ježek k narozeninám >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
katarina h. (katka01) ID 18377 (9.4.2008, 13:31)
porik milujem, urcite vyskusam, mozno by sa dalo s mladou cibulkou tiez
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (8.4.2008, 13:42)
Macka, co Ty nevymyslíš....super to vyzera....urcite aj chuti ako zamat..... len cim nahradím por, ked moji tento druh zeleniny nechcu *-) *-) *-) *-)Ale ja to mozem....ja mozem vsetko, len moje telo je akosi tesne (H) ;-) (zajic) (zajic) (zajic) :-D (H) ;-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu