. .. .. .. .. .. .
. .

Pecene kuracie stehna - plenene / na smotane - RECEPT 47912

Tina G. (tinna333) ID 26976
.
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.11.2007
Naposledy: 28.8.2014 9:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Pecene kuracie stehna - plenene / na smotane


[ recept č. 47912 zo dňa  ]


Pecene kuracie stehna - plenene / na smotane


POTREBNÉ PRÍSADY

* 6 celych kuracich stehien bez koze (moze byt samozrejme viac ci menej podla poctu papkacov) * 200g sampinonov * 1 cibula * 10g masla * 100g syru niva (alebo ineho syru s modrou plesou) * 200ml smotany na slahanie * 100g syru karicka alebo podobny * NA MARINADU KURACICH STEHIEN BUDEME POTREBOVAT: * 3 polievkove lyzice olivoveho oleja * 2 kavove lyzicky korenia na pecene kura * 1 kavova lyzicka korenia garam masala * 1 polievkova lyzica susenej alebo cerstvej petrzlenovej vnate * DALEJ POTREBUJEME: 2 polievkove lyzice olivoveho oleja * 2 polievkove lyzice sezamovych semiacok * 1/2 kavovej lyzicky soli * 1 kavova lyzicka susenej alebo cerstvej petrzlenovej vnate

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehna si pripravime tak ze si vrchne stehno vykostime, nie je to vobec zlozite - nozikom si popri kosti oddelujeme maso az sa dostaneme ku ´´klbu´´ kde sa spaja vrchne stehno so spodnym a jednoducho kost zlomime - vznikne nam tak kapsa ktoru neskor budeme plnit, no teraz si kuracie stehna dame do marinady den predtym ak vsak nestihneme staci aj hodinka - dve co uz :) No mozeme pokracovat .. mozeme piest v plechu alebo sklenenej miske ktoru si vymastime maslom, cibulku si nakrajame na pasiky a poukladame na spodok misy. Pripravime si zmes z olivoveho oleja, sezamovych semiacok, soli a petrzlenovej vnate (mnozstvo je uvedene hore v prisadach), v tejto zmesi si pomiesame nakrajane sampinony. Sampinonmi si teraz plnime maso, nebojte sa poriadne do plna kapsa sa nemusi uzavtiet len ju pridrzte a polozte do misy - ked sa maso upecie sampinony budu drzat pekne vo vnutry. Ked si naplnime vsteky stehna a dame ich do misy a ostanu nam este zvyse sampinony iba ich na kraj pridame do misy. Pecieme v rure na 160 stupnov 45 min. zakryte alobalom. Mezicasom si ale pripravime smotanovu omacku - 200 ml smotany na slahanie si zohrejeme na panvici a rozpustime si v nej syr karicku. Po 45 min. vytiahneme maso z rury (ak nechceme mat omacku velmi mastnu tak si zlejeme cast vypeku - ja ho ale nechavam nam to mastne velmi chuti) a smotanovou stavou ho zalejeme a na vrch kuracich stehien dame nastruhanu nivu - pecieme tak dalsich 25 min. do chrumkava. Hotovo :)) Vynikajuuuuuce :))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mozeme piest v plechu alebo sklenenej miske ktoru si vymastime maslom, cibulku si nakrajame na pasiky a poukladame na spodok misy.


Pripravime si zmes z olivoveho oleja, sezamovych semiacok, soli a petrzlenovej vnate


v tejto zmesi si pomiesame nakrajane sampinony


Sampinonmi si teraz plnime maso, nebojte sa poriadne do plna kapsa sa nemusi uzavtiet len ju pridrzte a polozte do misy - ked sa maso upecie sampinony budu drzat pekne vo vnutry. Tu si mozete pozriet celkom v lavo ako vyzera prazdna vykostena kapsa z vrchneho stehna.


Ked si naplnime vsteky stehna a dame ich do misy a ostanu nam este zvyse sampinony iba ich na kraj pridame do misy. Pecieme v rure na 160 stupnov 45 min. zakryte alobalom


Mezicasom si ale pripravime smotanovu omacku - 200 ml smotany na slahanie si zohrejeme na panvici a rozpustime si v nej syr karicku.


Po 45 min. vytiahneme maso z rury (ak nechceme mat omacku velmi mastnu tak si zlejeme cast vypeku - ja ho ale nechavam nam to mastne velmi chuti) a smotanovou stavou ho zalejeme a na vrch kuracich stehien dame nastruhanu nivu - pecieme tak dalsich 25 min. do chrumkava. Hotovo :)) Vynikajuuuuuce :))


Takto sa tie stehna vykostuju.. fotku som ukradla z varechy dufam ze to nevadiiii :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Stavnaty orechovy kolacik | Pecene kuracie stehna - plenene / na smotane | Najsamlepsia omacka na spagety / penne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (5.6.2012, 18:33)
och tak to vyzera super :-)
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (5.6.2012, 17:08)
tak toto musi byt "tazka" basta (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (1981janka) ID 151392 (5.6.2012, 16:44)
skusit
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu