
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Paola W. (Velcikova) ID 9522 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Brulee[ recept č. 47524 zo dňa 29.4.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY vanilkový struk, 250ml šľahačkovej smotany, 3 vajíčka, cukor, orechy, 10g masla POSTUP PRÍPRAVY Chutí, ako dezert z luxusnej reštiky:-) je dosť sladký, takže kľudne môžete použiť menej cukru... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Struk vyškrabať a povariť vnútro, ale aj struk v smotane. (struk potom vybrať von) ![]() Žĺtka a 50 g cukru vyšľahať do peny, pridáme k nim ešte teplú šľahačku a vymiešame. ![]() Prelejeme do misky a vložíme do hrnca s vriacou vodou. Premiešavame, kým nevznikne krém. Krém potom necháme pri izbovej teplote vychladnúť, ale sem tam premiešame, aby nevznikla žiadna kožka. ![]() Nasekáme orechy ![]() V krnci skaramelizujeme 30g cukru a pridáme orechy a 10g masla. ![]() Trúbu vyhrejeme na 150 stupňov a formičky ktoré ideme plniť vymastíme maslom a vysypeme cukrom. ![]() Bielka vyšľaháme s cukrom do pevnej peny a naplníme ňou formičky. Tie vložíme do hrnca, kde je na dne trocha vrelej vody a pečieme vo vodnom kúpeli tak 25-30 minút. Potom vytiahneme a necháme vychladnúť. ![]() Po vychladnutí vyklopíme, ozdobíme karamelovými orechmi a podlejeme vanilkovým krémom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 22:37) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Paola W. (Velcikova) ID 9522 (3.5.2012, 15:07) |
Aj ja som si na nom pochutnavala v restike, az kym som nenadabila na recept a bola som prekvapena, aky je jednoduchy ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Tina G. (tinna333) ID 26976 (30.4.2012, 19:28) |
Mnam, milujem tento dezert ale stale som ho jedla len v restike takze nabuduce urcite vyskusam takto doma! Vyzera to vyborne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |