. .. .. .. .. .. .
. .

Losos a šafránové zemiaky - RECEPT 47333

Paola W. (Velcikova) ID 9522
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.12.2006
Naposledy: 28.10.2013 11:34
Aktualizácia: 3.3.2013 19:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Losos a šafránové zemiaky


[ recept č. 47333 zo dňa  ]


Losos a šafránové zemiaky


POTREBNÉ PRÍSADY

Filety lososa, korenie, soľ, bylinková soľ (mlynček), citrón, prosciutto (alebo schwarzvaldskú šunku, alebo nič:-)zemiaky, maslo, šafrán a ďaľšie koreniny - čo dom dá. mrkvu, brokolicu, chilly omáčku, soyovú omáčku.

POSTUP PRÍPRAVY

Lososa zamotaného v prosciutte máme u nás veľmi radi, je to náš overený vianočný recept :-) so zemiakmi a zeleninou som dnes troška experimentovala, ale mojim chlapom tak chutilo, že ma prinútili zapísať si recept....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Najprv som si nakrájala mrkvu na pásiky a brokolicu na ružičky. Posolené som parila v parnom hrnci.


Potom si pripravíme lososa - okoreňujeme (ja som mala dnes doma iba zelené korenie a bolo mňam), omlynčekujeme bylinkovou soľou, na lososa dáme prosciutto, celé to pokvapkáme citrónom, ktorý môžme pridať aj k pečeniu.


Keďže som si tentokrát na parapetu zasadila tymián a fakt vyrástol tymián, od samej radosti som s ním osypala rybu. Potom pečieme pri 220 stupňoch cca. 10 minút - max 15.


Dáme si variť zemiaky a medzitým dokončíme zeleninu - vo woku, na olivovom olieji osmahneme jarnú cibuľku a hodíme na ňu sparenú zeleninu.


Pridáme trocha sójovej omáčky.


Trocha chilly omáčky a podľa chuti ocitrónujeme.


Uvarené zemiaky dosolíme a premiešame s trochou masla a šafránom, prípadne ďaľšími koreninami, ktorých máme nazvyš.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Guacamole | Losos a šafránové zemiaky | Brulee >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu