Danka J. (danka46) ID 86346 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)
Kinder mliečne rezy
[ recept č. 46613 zo dňa 11.3.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto 7 vajíčok, 8PL cukru, 4PL kakaa, 2PL oleja, 10PL polohrubej múky, 1/2 balíčka pr. do pečiva Krém: 2 tvarohy, 125g masla, 4PLcukru, 1 sladká Activia
POSTUP PRÍPRAVY
Vyšľaháme 7 žĺtkov s polovicou cukru a kakaom do penista , pridáme olej a znovu vyšľaháme .\\r\\nVyšľaháme z bielkov tuhý sneh a pridáme druhú polovicu cukru a ešte chvíľu šľaháme do tuha / keď otočíme misku ,sneh sa nesmie vyliať/.\\r\\nDo žĺtkov postupne striedavo ručne zľahka vmiešame múku s PDP a sneh s bielkov .\\r\\nCesto rozdelíme na dve polovice/budú dva pláty/\\r\\nCesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech.\\r\\nPečieme pri teplote asi 160 stupňov.\\r\\nKeď sa cesto oddeľuje od bokov plechu je hotové .\\r\\nRovnakým postupom upečieme druhý plát.\\r\\nUpečené cesto natrieme krémom a prikryjeme druhým plátom .\\r\\nNa 2 hodiny zaťažíme .Hotový posypeme práškovým cukrom a nakrájame. |
andrea h. (aurelia) ID 16039, mimibazar.sk/aurelia (13.3.2012, 13:12) |
aký veľký plech má byť? ak to všetko vylejem na 1 väčší a po upečení predelím na 2 pláty???? a tvaroh hrudkový, či taký ako mascarpone? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Danka J. (danka46) ID 86346 (13.3.2012, 18:12) |
ja som použila mäkký tvaroh, čiže ako mascarpone, plech veľký a predelím na 2 pláty |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Viera K. (vierka69) ID 92588 (13.3.2012, 11:35) |
Chcem sa spytat, ze ake tvarohy su najlepsie do tohto kolaca |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Danka J. (danka46) ID 86346 (13.3.2012, 18:13) |
mäkké tvarohy sú najlepšie |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Viola D. (violka60) ID 124062 (13.3.2012, 12:41) |
Najlepší je tvaroh z Lidla - 500g vo vedierku. Do všetkých plniek do zákuskov a tort, ostatné tvarohy do kysnutých, alebo tvarohových jedál- sem najradšej používam domáci  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Viera K. (ravot) ID 122672 (11.3.2012, 19:46) |
takten vyskúšam tvarohové sú super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |