
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Lucia H. (gupka) ID 9968 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Domáci jogurt s TUPPERWARE[ recept č. 4573 zo dňa 22.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY liter mlieka, bielu aktiviu, profi misa a 4 pohariky tupperware......ale ide to samozrejme aj ked NEMAME tupperware..... POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() mlieko prevarime a nechame vychladnut na 40-45 stupnov celzia ![]() do mlieka poriadne zamiesame jogurt ![]() ponalievame do poharikov a dame do profi misy bez sitka.....kto nema, nevadi, staci ked bud zabalime cely hrniec do deky alebo perin, alebo dame do nejakych nadobiek, flasiek od vyzivy....pozor, nesmu byt studene...zabalime do teplej deky......a nechame tych 10 hodin v klude pracovat.... ![]() pohariky nechame odokryte a zalejeme velmi teplou vodou... ![]() prifi misu zatvorime, zakryjeme teplou dekou a nechame stat minimalne 10 hodin ![]() hotovy jogurtik ![]() pohariky vyberieme, uzatvorime a dame do chladnicky ![]() ochuteny marhulovym dzemom......mozme ochutit podla lubovôle...vanilkovym cukrom, roztopenou cokoladou atd.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.9.2011, 20:51) |
joj, zeny, ste ma namotali. idem i ja robit jogurt asi. niekedy cez tyzden cestou z prace ulovim z automatu flasu mlieka a dem na to ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana H. (ratlinka) ID 33357 (30.9.2011, 20:25) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAVYSE KED TO ROZMIESAM, JE TO DOST RIEDKE ![]() ![]() ![]() ČO ROBIM ZLE?????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Vlasta T. (Vanitka) ID 7848 (9.10.2008, 9:11) |
Ja teda Tupperware nemám, robím si len normálne v hrnci a dokonca ho ani do nicoho nebalím. Iba nechám teplý hrniec zakrytý stáť na sporáku cez noc a ráno je jogurt hotový. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (hoska) ID 31567 (10.10.2008, 12:53) |
No ja to asi vyskúšam, je to naozaj také jednoduché? ![]() ![]() ![]() ![]() Už mi lezie na nervy tá nekonečná chémia kvôli večnej trvanlivosti.... ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Vlasta T. (Vanitka) ID 7848 (20.10.2008, 10:12) | |
Je to veľmi jednoduché. ![]() ![]() A ešte jedna vec - v chladničke ten jogurt (ak sa naň zabudne ![]() ![]() Prajem Ti veľa zdaru! Dobrú chuť! ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lucia H. (gupka) ID 9968 (10.10.2008, 12:58) | |
uplne jednoduche, len to nesmies dat do horuceho mlieka, kukni aj moj recept na domaci actimel, to isté sa dá aj s jogurtom ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |