Lenka L. (Rea666) ID 132298 |
|
Oblasť: ANGLICKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.1.2010 |
Naposledy: 30.11.2017 19:18 |
Aktualizácia: 15.1.2012 16:05 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Krevety na bielom vine a cesnaku
[ recept č. 45556 zo dňa 22.1.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Krevety, biele vino, cesnak, olivovy olej, sol, korenie & cerstve petrzlenove listky
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji narychlo opecieme najemno nakrajany cesnak, len trosku kym nepusti vonu. Pridame krevety a opecieme z oboch stran kym nie su cele oranzovkaste. Potom pridame vino - len tak aby sme k nim mali nejaku stavu a nechame minutku povarit. Odstavime z varica, pridame najemno nakrajanu petrzlenovu vnat, sol a korenie, pomiesame a podavame. Dobru chut :-)
PS: Krevety mozme takto upravit ocistene ako som ich robila ja alebo cele aj s hlavou a cistia sa az pri jedeni. Vravi sa ze vtedy su stavnatejsie... |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.12.2013, 9:54) |
|
ODPOVEDAŤ |
| barbora v. (baruss) ID 56410, mimibazar.sk/baruss (8.1.2013, 22:19) |
ďakujem za jednoduchý aveľmi chutný tip drahému i mne veľmi chutilo |
ODPOVEDAŤ |
| melania l. (lararuby) ID 130989 (19.8.2012, 9:26) |
toto by sa určite páčilo mojej polovičke,ja by som si dala račie klepietka,ich chuť si pamätám z detstva |
ODPOVEDAŤ |