
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Krevety na bielom vine a cesnaku[ recept č. 45556 zo dňa 22.1.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Krevety, biele vino, cesnak, olivovy olej, sol, korenie & cerstve petrzlenove listky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji narychlo opecieme najemno nakrajany cesnak, len trosku kym nepusti vonu. Pridame krevety a opecieme z oboch stran kym nie su cele oranzovkaste. Potom pridame vino - len tak aby sme k nim mali nejaku stavu a nechame minutku povarit. Odstavime z varica, pridame najemno nakrajanu petrzlenovu vnat, sol a korenie, pomiesame a podavame. Dobru chut :-) PS: Krevety mozme takto upravit ocistene ako som ich robila ja alebo cele aj s hlavou a cistia sa az pri jedeni. Vravi sa ze vtedy su stavnatejsie... |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.12.2013, 9:54) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Paulína H. (polopolo15) ID 257289 (23.12.2013, 8:11) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | barbora v. (baruss) ID 56410, mimibazar.sk/baruss (8.1.2013, 22:19) |
ďakujem za jednoduchý aveľmi chutný tip ![]() ![]() ![]() drahému i mne veľmi chutilo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (19.8.2012, 9:26) |
toto by sa určite páčilo mojej polovičke,ja by som si dala račie klepietka,ich chuť si pamätám z detstva ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |