
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIETY |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) UPDATE krekry[ recept č. 44082 zo dňa 9.11.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 60 g Master Mixu 40 g hladkej múky 1 bielko 3 ks taveného syra ½ ČL soli ½ ČL vegety korenie podľa chuti 1 ČL prášku do pečiva + bielko na potretie POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín zmiesime cesto, ktoré dáme na pol hodiny do chladničky. Potom rozvaľkáme na 3-4 mm alebo natlačíme do vymastených formičiek, potrieme bielkom, posypeme rascou (sezamom, ľanovými semiačkami,...) a dáme zapiecť na 180 ˚C (plyn st. 3) do zlatista. Ak pečieme košíčky, môžeme ich naplniť slanou pomazankou a podávať návšteve. Tieto krekry sú najlepšie čerstvé, vtedy sú fajne chrumkavé. |