
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIETY |
Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Proteínové šišky[ recept č. 58437 zo dňa 25.4.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250g nízkotučného hrudkového tvarohu 1,5 odmerky vanilkového proteínu 4 PL jemných ovsených vločiek 6 PL strúhaného kokosu 1 vajíčko 1 ČL vanilkovej esencie sušené hrozienka (alebo brusnice) POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín v miske ručne vypracujeme cesto, do ktorého pridáme hrozienka. Rúru predhrejeme na 180°C teplovzdušne. Z cesta v dlaniach tvarujeme guličky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Urobíme asi 6 väčších guličiek, ktoré na plechu trochu pritiskneme do tvaru placky a v strede roztlačíme dieru. Pečieme asi 25 minút dozlatista. Tip: Výborne chutia ešte teplé. Namiesto čokolády si ich môžete ešte poliať nízkotučným čokoládovým jogurtom. Jedna šiška obsahuje priemerne 5g tuku, 16g bielkovín a 12g sacharidov. www.fitnessdezerty.sk |