
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KRÁLIČIE MÄSO |
Katarína V. (pagastanka) ID 64848 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Králik na cesnaku s jogurtom a horčicou[ recept č. 43571 zo dňa 19.10.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 stehien z králika, 4-5 strúčikov cesnaku (podla chuti), sol, korenie, horčicu, biely jogurt, cibula POSTUP PRÍPRAVY Cesnak pretlacime a spolu so solou zmiesame. Zmes natierame na umyte stehna. Stehna orestujeme na prudkom oleji. Oprazene stehna naukladame do plechu, poleje vypekom, ktory nam ostal, natrieme horcicou a bielym jogurtom. Trochu posolime a pokorenime a nakoniec na stehna naukladame na kolieska nakrajanu cibulu. Pecieme asi 45minut. Podavame so zemiakmi varenymi v supke. Dobru chut. |