
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CHUŤOVKY |
Zdenka Š. (skeblicka) ID 108430 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Liptovsky lacny metrak...[ recept č. 43224 zo dňa 7.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g polohrubej muky, 3 zemiaky uvarene v supke, 2 hrste kyslej kapusty, 1 prasok do peciva, 1 lyzicka soli, 1 lyzicka rasce, 2 lyzice bravcovej masti, 1 dcl mlieka...k tomu rasca a cervena paprika na posypanie, 3 platky slaniny pokrajanej na kocky a vysmazenej POSTUP PRÍPRAVY 1. Uvarene zemiaky ocistime. vsetky suroviny zamiesime na vlacne cesto, formu vymastime mastou a 2/3 cesta dame do formy-ja nato pouzivam misu z janskeho skla, potireme mastou z vysmazenej slaniny, posypeme oskvarkami, povrch ozdobne narezeme radielkom a posypeme rascou, pecieme pri teplote 200stupnov asi 25-30min. Z 1/3 cesta vyformujeme stvorce, potreime ich tiez mastou zo slaninky, posypeme cervenou paprikou a same na mastou vymsteny plech a upecieme.,,, Ja to robim tak, ze uz nedavam piest tie 2/3 extra, mojim chlapom to lepsie chuti ako tie stvorce, ale na skusku som robila na oba sposoby...je to naozaj velmi chutne...stvorce neformujem v rukach, ale vyvalkam cesto a radielkom to nakrajam, lebo vykrajovat mi to neslo, pretoze je tam ta kapusta...prajem dobru chut.... |
![]() | Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (7.10.2011, 15:58) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zdenka Š. (skeblicka) ID 108430 (7.10.2011, 16:42) |
tak potom daj vediet ako vam chutilo... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |