
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
TORTY |
Anna T. (babuš) ID 7831 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) skopčený opitý Izidor[ recept č. 4313 zo dňa 6.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY podľa postupu prípravy POSTUP PRÍPRAVY Milá Zuzka, ponúkam recept na skvostný zákusok, ktorý sa volá Opitý Izidor. Na prvý pohľad zložitý, ale netreba tomu veriť. Spolieham na isté minimálne skúsenosti a preto recept nekomplikujem množstvami. CESTO: kvalitné kakaové cesto, teda celá Hera, 5 žĺtkov vymiešať s cukrom trochu múky, prášok do pečiva, sneh, upiecť, nechať vychladnúť ZATIAĽ: odkvapkať pohár zaváraných broskýň, broskyne nakrájať na drobné kúsky, zomlieť asi 20 dg orechov, nájsť pohárik ríbezľového džemu, varovú čokoládu a 5 dg Cery POTOM: vychladnuté cesto poriadne pokvapkať trochou broskyňovej šťavy s rumom (množstvo závisí od počtu detí, či dospelých zákuskomilov) - napité cesto potrieť ríbezľovým džemíkom alebo rôsolom -na to rozvrstviť pokrájané broskyne -na to natrieť orechy zmiešané s trochou cukru a so zvyškom broskyňovej šťavy - na to vyliať čokoládovú polevu , nechať stuhnúť a do stuhnutia ukryť pred zvyškom rodiny Prajem krásny nedeľný izidorovský zážitok |