
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Katarína M. (katkam) ID 62614 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Viedenský rezeň (Wiener snitzel)[ recept č. 43057 zo dňa 1.10.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY teľacie mäso(stehno), bravčová masť, strúhanka, hladká múka, vajcia, mčk, soľ, citrón POSTUP PRÍPRAVY Prekvapilo ma, že tu nie je recept na Viedenský rezeň, totiž ja som ho tu hľadala, nenašla ale našla som inde a dnes som ho robila, tak si dovolím recept pridať :) Teľacinku si nakrájame na 1,5cm hrubé rezne, jemne(nie veľmi na tenko) vyklepeme, posolíme, pokoreníme. Kraje rezňov jemne narežeme aby sa pri vyprážaní nekrútili. Obalíme v trojobale ale vajíčka neriedime mliekom a strúhanku do rezňov nevtláčame(obalíme len zľahka). Vyprážame na bravčovej masti každú stranu asi 3 minúty. Podávame s maslovými zemiakmi alebo zemiakovým šalátom. Rezeň ozdobíme kolieskom citróna. Dobrú chuť! |
![]() | Veronika P. (zabenka) ID 139101 (2.2.2012, 10:09) |
a je to za 6 minut usmazene? Nie je to surove? a na kolkate sa to smazi? myslim silu "ohňa" | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (6.2.2012, 20:02) |
Veronika, vyprážate na ohni ako klasický rezeň ale neobraciate hore, dole len raz z každej strany a nie, nie sú surové lebo teľacina je jemné mäsko. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |