
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Pečená repa s cesnakom a jogurtovým dresingom[ recept č. 42866 zo dňa 20.9.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY REPA: 2-3 ks červenej repy, 3-4 strúčiky cesnaku, 4 PL olivového oleja, citrónová šťava, bylinky (čerstvé alebo sušené, ja som dala provensálske), soľ DRESING: 1 biely jogurt, 1 PL majonézy, 1 strúčik cesnaku, bylinky (tu je super kôpor), soľ POSTUP PRÍPRAVY Dobrý bezsójový recept pre vegetariánov. Ak nahradíte jogurt a majonézu roztlačeným avokádom, pošmáknu si aj vegáni. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Repu očistíme, pokrájame na tenšie plátky a naukladáme na pekáč vystlaný alobalom. Všimnite si, že z ľavej strany alobal ešte nie je odstrihnutý - budeme ho totiž ešte potrebovať viac. ![]() 2. Repu bohato posypeme nakrájanými plátkami cesnaku a bylinkami, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. ![]() 3. Zvrchu zakryjeme alobalom a poprikrývame zo všetkých strán, aby bola repa v balíčku. ![]() 4. Dáme piecť do trúby na 200 stupňov minimálne na hodinu. Po tej hodinke je to už jedlé, ale trochu tvrdé - mne to tak vyhovuje, ale ak máte radi mäkkšiu zeleninu, čas pečenia sa dá predĺžiť až na 2 hodiny. ![]() 5. Príprava dresingu je jasná - všetko zmiešať. ![]() 6. Fertig. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (21.9.2011, 20:46) |
to fakt treba piecť tak dlho? Repu mám rada, len či tak dlho vydržím! ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (21.9.2011, 11:27) |
pečenú repu som objavila nedávno a je úžasná ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna T. (babuš) ID 7831, mimibazar.sk/caldera (21.9.2011, 10:15) |
cviklu ja môžem na všetky spôsoby ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina M. (Tinuša) ID 10023 (21.9.2011, 10:18) |
skôr bezmäsitý ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (21.9.2011, 13:26) | |
Odpovedám obidvom dámam: bezsójový je tam napísaný správne. To, že je bezmäsitý, je samozrejmé, keďže je vo vegetariánskych receptoch ![]() ![]() ![]() Bezsójový preto, lebo neobsahuje sóju a mnohí vegetariáni sóju z dobrých dôvodov nejedia a preto vyhľadávajú recepty bez nej. Ono totiž keď odbúrate z kuchyne mäso a všetky sójové produkty, je ťažšie variť, však? ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marta K. (Marta44) ID 19398 (21.9.2011, 13:42) | ||
![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (upravené 21.9.2011, 16:42) | |||
No však niekto ju nemá rád, niekto má z nej alergie a tak podobne - veď ako pri každej potravine ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |