. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom - RECEPT 1866

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom


[ recept č. 1866 zo dňa  ]


Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom


POTREBNÉ PRÍSADY

nové zemiaky * bylinková soľ * mleté čierne korenie * mäkký nízkotučný tvaroh * pažítka * pór * cesnak * maslo * plátkový mäkký syr

POSTUP PRÍPRAVY

Klasický slovenský receptuš so zemiakmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Na menší plech položte zopár väčších kefkou umytých nových zemiakov so šupkou a dajte ich upiecť pri teplote 250 stupňov asi na 45 minút. Upečte ich do mäkka, podľa veľkosti Vašich zemiakov by to mohlo byť aj skôr, ak sa jedná o nové zemiaky.
2. Zatiaľ si v mise urobíme tvarohovo-cesnakovo-bylinkovú plnku: Do misy dajte tvaroh,
3. pridajte maslo,
4. bylinkovú soľ, korenie,
5. nakrájaný pór,
6. pažítku,
7. cesnak (dala som 3 väčšie strúčiky) a dobre premiešajte.
8. Keď sú zemiaky upečené do mäkka, ostrým nožom ich narežte po dĺžke, roztvorte ich
9. do každého zemiaka dajte lyžicu tvarohovej zmesi,
10. položte plátok syra a dajte krátko zapiecť, pokiaľ sa roztečie syr.
11. Hotovo. Zemiaky výborne chutia horúce, práve vytiahnuté z rúry, tak si dajte do úst azbestovú vložku a môžete sa na krumpličky vrhnúť.
12. Ozdobte pažítkou a zvyšným tvarohom - ak Vám ostal :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zapečené paradajky s paprikou | Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom | Perfektný guláš so zemiakovou knedľou pre lenivé gazdinky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (6.7.2008, 22:49)
no skoda ze som na tento recept natrafila az dnes vecer a nie vcera... mohli byt dnes na veceru... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu