
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Antonia V. (SOVA I) ID 156999 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Papriková pomazánka[ recept č. 42607 zo dňa 8.9.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 8 kg červenej kápie, 30 feferóniek, 3 hlávky cesnaku, 7 ks cibule 2 zlaté klasy POSTUP PRÍPRAVY Očistíme od jaderníkov, umyjeme čistou vodou, všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku /mixér/ a pridáme: 0,6 litra oleja, 0,30 litra octu, 0,25 kg cukru, 17 čajových lyžičiek soli Všetko spolu zmiešame, privedieme do varu a varíme 20 - 30 minút. Počas varenia pridáme v studenej vode rozpustené zlaté klasy na zahustenie. Masou naplníme menšie poháre najlepšie od horčice, alebo majonézy a dáme sterilizovať do bodu varu. Skvelá vitamínová bomba na dlhé zimné večery, na chlieb s maslom, namiesto chippsov. Prajem dobrú chuť. |