. .. .. .. .. .. .
. .

Semifredky - RECEPT 42565

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 187268 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Semifredky


[ recept č. 42565 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Semifredky


POTREBNÉ PRÍSADY

Jogurtové s jahodami a malinami, čokoládové
<< Pizza slimáčiky :) | Semifredky | čalamáda - vynikajúca. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
galina v. (GalcaV) ID 212509 (7.9.2011, 6:41)
(clamp) kraaaaaaaaaaasne |:o)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (6.9.2011, 15:06)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
miroslava j. (mirulinka) ID 185216 (6.9.2011, 8:46)
(clamp) (clamp) (clamp)našla som si na internete postupy idem pokus robiť cez víkend (child1) (child1) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (5.9.2011, 19:48)
Dievčatá ďakujem Vám.Teší ma,že sa páčia.
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (5.9.2011, 19:29)
aké zaujímavé a pekné ... (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (5.9.2011, 19:26)
|:o) |:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (5.9.2011, 18:16)
(Y)prekrásne.....postup nebude? (Y)
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (5.9.2011, 19:46)
Ďakujem. Nenapadlo ma nafotiť postup, myslím,že už tu i tak niekde je. Slovne-svetlá a tmavá piškóta vykrojená do požadovaného tvaru, vložená do formičiek.Svetlá pokropená ovocnou šťavou, tmavá káva+rum.Pri svetlej nastriekať do formičiek vyšľahanú šľahačku zmiešanú s jogurtom a želatínou-tu nie až po samotný okraj-lebo po zatuhnutí uložíme ovocie a zalejeme želatínou-môžeme prifarbiť.Po zatuhnutí vyberieme z formičiek, obalíme do nastrihaných pásikov celofánu/nemusí sa, ale lepšie držia tvar a zdá sa mi to i efektnejšie/.Ňa tmavú piškótu nastriekame čokoládovú šľahačku so želatínou až po okraj, stierkou zarovnáme a zachladíme. Potrieme čokoládovou polevou a dozdobíme.
Použiť sa dajú i práškové zmesi Lilly alebo Cremfix.Dúfam,že je to dosťaspoň trochu zrozumiteľné.
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (5.9.2011, 20:02)
perfektne zrozumiteľné... (Y)díky,,,je to prekrásne (Y)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (6.9.2011, 15:06)
Ak môžem byť neskromná :-$ kuk do mojich receptíkov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25435&user=75844
ODPOVEDAŤ
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (7.9.2011, 12:21)
Janette M. (Zinka16) . Prečo neskromná? Sú krásne. Tiež robím viacero druhov /citrónové, gaštanové,nugatové../ Nenapadlo ma to doteraz nafotiť, vlastne to urobil môj syn,tak som ich sem vložila. Inak sú dosť obľúbené a dá sa snimi vyhrať.
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (8.9.2011, 10:00)
To veru áno, vyhrať sa s nimi dá. Je to piplačka, ale stojí za to. Na každej oslave majú ZARUČENÝ ÚSPECH, lebo sú efektné a chutia každému - aj takým, čo sladké nemusia. Páči sa mi ten nápad s "obalením" do fólie, takto som to ešte neskúšala.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu