
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Natalia S. (Natty235) ID 112847 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Pizza slimáčiky :)[ recept č. 42564 zo dňa 5.9.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1lístkové cesto * kečup cca 4-5 pol. lyžíc (podľa konzistencie) * 15dkg šunky * cca 20dkg tvrdého syra * pár strúčikov cesnaku (podľa chuti) * bazakla (sušená / čerstvá) * oregano * soľ (tiež podľa chuti) * čierne mleté korenie * 1 vajce na potretie POSTUP PRÍPRAVY Tieto slimáčiky sú rýchla a jednoduchá chuťovka, ktorou nepohrdne snáď žiadna návšteva. Pečieme ich približne pol hodinku pri 160-170 stupňoch, najlepšie na papieri na pečenie (menej roboty pri upratovaní) :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 (26.2.2012, 13:06) |
jeeej slimaaciky! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (5.10.2011, 0:05) |
Ahoj Natalka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (9.9.2011, 15:50) |
Natalka su vyborne!!! ale ak mozem doporucit ja davam na listkove cesto,ktore tiez potriem kecupom platky (stvorce) sunky a platky syra-tesne vedla seba, zrolujem a nakrajam.Ta sunka a syr sa tak neroztecie a nevychadza von . ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Natalia S. (Natty235) ID 112847 (12.9.2011, 12:49) |
Ďakujem za radu, nabudúce to tak skúsim ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (Popka) ID 40159 (9.9.2011, 15:42) |
Natalka, ja som mala tú česť ich ochutnať. Vrele doporučujem. Mimibazarice vyskúšajte túto dobrotu! ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |