. .. .. .. .. .. .
. .

Semifredky - RECEPT 42565

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 187268 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Semifredky


[ recept č. 42565 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Semifredky


POTREBNÉ PRÍSADY

Jogurtové s jahodami a malinami, čokoládové
<< Pizza slimáčiky :) | Semifredky | čalamáda - vynikajúca. >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
galina v. (GalcaV) ID 212509 (7.9.2011, 6:41)
(clamp) kraaaaaaaaaaasne |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (6.9.2011, 15:06)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
miroslava j. (mirulinka) ID 185216 (6.9.2011, 8:46)
(clamp) (clamp) (clamp)našla som si na internete postupy idem pokus robiť cez víkend (child1) (child1) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (5.9.2011, 19:48)
Dievčatá ďakujem Vám.Teší ma,že sa páčia.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (5.9.2011, 19:29)
aké zaujímavé a pekné ... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (5.9.2011, 19:26)
|:o) |:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (5.9.2011, 18:16)
(Y)prekrásne.....postup nebude? (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (5.9.2011, 19:46)
Ďakujem. Nenapadlo ma nafotiť postup, myslím,že už tu i tak niekde je. Slovne-svetlá a tmavá piškóta vykrojená do požadovaného tvaru, vložená do formičiek.Svetlá pokropená ovocnou šťavou, tmavá káva+rum.Pri svetlej nastriekať do formičiek vyšľahanú šľahačku zmiešanú s jogurtom a želatínou-tu nie až po samotný okraj-lebo po zatuhnutí uložíme ovocie a zalejeme želatínou-môžeme prifarbiť.Po zatuhnutí vyberieme z formičiek, obalíme do nastrihaných pásikov celofánu/nemusí sa, ale lepšie držia tvar a zdá sa mi to i efektnejšie/.Ňa tmavú piškótu nastriekame čokoládovú šľahačku so želatínou až po okraj, stierkou zarovnáme a zachladíme. Potrieme čokoládovou polevou a dozdobíme.
Použiť sa dajú i práškové zmesi Lilly alebo Cremfix.Dúfam,že je to dosťaspoň trochu zrozumiteľné.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (5.9.2011, 20:02)
perfektne zrozumiteľné... (Y)díky,,,je to prekrásne (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (6.9.2011, 15:06)
Ak môžem byť neskromná :-$ kuk do mojich receptíkov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25435&user=75844
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (7.9.2011, 12:21)
Janette M. (Zinka16) . Prečo neskromná? Sú krásne. Tiež robím viacero druhov /citrónové, gaštanové,nugatové../ Nenapadlo ma to doteraz nafotiť, vlastne to urobil môj syn,tak som ich sem vložila. Inak sú dosť obľúbené a dá sa snimi vyhrať.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (8.9.2011, 10:00)
To veru áno, vyhrať sa s nimi dá. Je to piplačka, ale stojí za to. Na každej oslave majú ZARUČENÝ ÚSPECH, lebo sú efektné a chutia každému - aj takým, čo sladké nemusia. Páči sa mi ten nápad s "obalením" do fólie, takto som to ešte neskúšala.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu