. .. .. .. .. .. .
. .

Dukanova dieta - RECEPT 42436

DIETY

ID 93084 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 89 návštěvníkov)


Dukanova dieta


[ recept č. 42436 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

Pozna ju niekto???Vyskusal,alebo uspesne pokracuje. Dieta zarucuje pekne schudnutie a bez hladovanie,mozete jest bez obmedzenia avsak...len tie kt.potraviny,vsade vo svete je to c. 1.Tato dieta ma 4.fyzy kt.sa treba drzat.

POSTUP PRÍPRAVY

1.faza
Táto fáza diéty je veľmi motivujúca, nakoľko vidíte ručičku váhy klesať smerom nadol veľmi rýchlo.
Dĺžka prvej fázy závisí od hmotnosti, ktorej sa chcete zbaviť. Ak je to menej ako 5 kg, mala by trvať 2 dni, ak je to medzi 5 a 10 kg - 3 dni. Ak je váš úmysel schudnúť 20 kg - fáza trvá 5 dní a ak viac ako 20 kg - zotrvajte v nej aspoň 7 dní. Nikdy však neprekračujte 10 dní.
Máte povolené jesť iba čisté bielkoviny: chudé teľacie alebo hovädzie mäso, chudú hydinu a ryby (zoznam povolených potravín môžete nájsť na úvodnej stránke). Mäso sa nesmie vyprážať, ale grilovať, variť na vode alebo piecť. Ak sa rozhodnete pre vajíčka, máte dve možnosti : ak jete iba vaječné bielka, môžete ich zjesť koľko len chcete, ale ak sa rozhodnete pre mix bielkov a žĺtkov, sú obmedzené na 4 týždenne. Veľmi dôležitý je pitný režim, treba piť aspoň 1 ½ l tekutín denne. Nezabudnite sa zásobiť aj potrebnými vitamínmi kvôli nedostatku vitamínov pri tejto diéte. Ja si napríklad kupujem výživový doplnok Bion 3, ktorý obsahuje kompletný rad vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a živých probiotických kultúr. Veľmi dôležité sú pri Dukanovej diéte ovsené otruby, ktoré zachytávajú tuky a cukry prostredníctvom beta-glukánovej molekuly. Ovsené otruby zasýtia a tak si ich dajte hlavne vtedy, keď vás prepadne veľký hlad.

V tejto fáze treba dodržiavať iba jednu vec – všetko, čo je povolené môžete jesť bez obmedzenia. Ostatné potraviny radšej zabudnite, že existujú.

Útočná fáza je pre vaše telo veľkým prekvapením, a tak sa bude musieť prispôsobiť novému spôsobu stravovania.

Začať s novou diétou je najlepšie na začiatku víkendu, kedy nemáte toľko povinností ako cez pracovný týždeň. Určite pocítite pocit obmedzenia z toho, že nemôžete jesť všetky potraviny, na ktoré ste boli zvyknutí. Aby ste si uľahčili takýto spôsob frustrácie, snažte sa naplniť vašu chladničku čo najväčším množstvom povolených potravín. Pokúste sa nahradiť kvalitu – kvantitou, keďže môžete jesť bez obmedzenia.

Hlavne sa nedajte odradiť a pokračujte 2.fázou, ktorá je oveľa príjemnejšia, lebo budeme môcť ku bielkovinám jesť aj zeleninu.

2.faza
Počas druhej fázy Dukanovej diéty medzi sebou striedate čisto bielkovinové dni (presne tak ako počas 1.fázy - útočnej) a bielkovinovo-zeleninové dni. Na začiatku praxe doktor Dukan radil zotrvať v jednotlivých fázach vždy 5 dní, ale po čase zistil, že to môže byť pre niektorých ľudí náročné. Vyskúšal teda striedanie jednotlivých fáz každý druhý deň, teda jeden deň čisto bielkovinový a druhý deň jete všetky potraviny z prvej fázy a pridáte k tomu zeleninu.
Povolená zelenina : rajčiny, uhorka, reďkovka, špenát, brokolica, artičoky, špargľa, pór, kapusta, šalát, čakanka, huby, zeler, fenikel, baklažán, cuketa, paprika, sójové klíčky, cibuľa, mrkva a cvikla len v obmedzenom množstve.
Nezabudnite, že ryža, zemiaky, cestovina, kukurica, strukoviny a avokádo sú zakázané !
Dôležité :
- Pravidelne striedame jednotlivé dni
- Denne konzumujeme 1 a pol lyžičky ovsených otrúb
- Pokúsime sa zvýšiť množstvo chôdze na 30 minút denne
- Pijeme najmenej 1,5 litra vody denne
- Tofu syr je tiež povolený. Môžeme ho primiešať do jedla alebo rozmixovať s jogurtom na omáčku
- Mäso a zeleninu pripravujeme bez tuku dusené na vode, grilované, v alobale, v silikónovej nádobe, nad parou a pod.
- Ku jedlu môžeme podávať omáčky bez tuku
- Nezabúdame ani na vitamíny !

V tejto fáze treba zotrvať až pokiaľ dosiahnete vysnívanú váhu.

3.faza
Do 3.fázy – takzvanej konsolidácie prichádzate akonáhle dosiahnete svoju želanú hmotnosť. Ak sa teraz vrátite k svojim pôvodným stravovacím návykom, kilogramy veľmi rýchlo nabehnú späť. Preto je táto fáza veľmi dôležitá. Jej dĺžka závisí od toho, koľko kilogramov ste schudli. Za každý zhodený kilogram 10 dní konsolidácie, to znamená, že ak ste schudli 5 kilogramov, v tejto fáze musíte zotrvať 50 dní. Ak išlo o 30 kg, tak 300 dní. Nemusíte však mať strach, lebo váš jedálniček bude oveľa pestrejší. Počas tejto fázy musíte pomaličky navyknúť váš organizmus na novú « podmienenú slobodu ».


Do svojho menu môžete pripojiť :

Jedna porcia ovocia denne (okrem banánov, hrozna, čerešní a orieškov)

Keď hovorím o porcii, tak myslím jeden kus ovocia ako napr. jablko, hruška, pomaranč, grapefruit, broskyńa...

Drobného ovocia ako jahody a maliny si môžeme dopriať za malú misku.

Veľké ovocie ako melón a dyňu prekrojíme na polovicu.

Stredne veľké ovocie ako marhule a slivky jeme po dvoch kusoch.

Dva krajce celozrnného chleba denne

Chlieb môžete jesť kedykoľvek – na raňajky, na obed formou sendviča alebo nečer so syrom.

40 g syra denne

Ak hovorím syr, tak myslím tvrdý syr ako ementál, gouda, comté, tomme a pod. Mäkké syry typu camembert alebo roquefort sú ešte stále zakázané.

Týždenne 2 porcie jedál obsahujúcich škrob : cestoviny, kuskus, šošovicu, ryžu alebo zemiaky.

Ryžu a zemiaky jeme len v obmedzenom množstve – 125g

Cestoviny sú najvhodnejšie zo všetkých škrobov v tejto fáze. Dobre zasýtia a človek pri nich nemá pocit, že drží diétu. Máte právo na 220 g varených cestovín napríklad s ľahkou paradajkovou omáčkou, cibuľou alebo bylinkami.

Kuskusu, polenty alebo boulgouru si môžete dať 220 g.

Celozrnná ryža je tiež povolená – 220 g.

Šošovice, fazuli a hrachu si môžete dať tiež 220 g.

Každý týždeň dvakrát nárok na jedlo podľa želania, pričom tieto jedlá musia byť oddelené minimálne jedným dňom, v ktorom diétu dodržiavate. Keď hovorím o jedle podľa želania, tak myslím len jedlo a nie celý deň. Ide o predjedlo, hlavné jedlo a dezert, ale len jednu porciu, a nie hneď niekoľko...


Jeden deň do týždňa potrebujete absolvovať čisto bielkovinový deň. Tento deň vám zabezpečí udržanie stratených kilogramov. Najjednoduchšie bude, ak si dopredu stanovíte ten istý deň, počas ktorého sa budete stravovať ako v 1.fáze.

4.faza
Záverečná fáza už povoľuje všetko, jedinou podmienkou je, že raz týždenne musíte dodržiavať čisto bielkovinový deň z prvej fázy.
<< Smoliatko | Dukanova dieta | Svadobná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 2.916 (zobrazuje sa 101-120)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,146 ďalšie >>
Jana Č. (Jacech) ID 220169 (1.1.2013, 14:18)
Ahojte, chcem sa spýtať na 4. fázu, kedy je povolené jesť všetko. Nie je mi to jasné. Čo je to všetko. Všetko z tejto diéty alebo naozaj všetko na čo máme chuť. Ďakujem. |:o) (darecek) (silvestr) (silvestr2) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Alena Kovencova (alka2404) ID 20456 (16.12.2012, 17:44)
ahojte-od pondelka sa "snazime "o babo ale som neaka nafukla-a trochu som to aj s jedlom prehnala teraz cez vikend-mozem aj tak zacat s touto dietkou-nechcem moc schudnut len sa odlahcit-lebo akosi mi nepracuje zaludok
ODPOVEDAŤ
Alena Kovencova (alka2404) ID 20456 (16.12.2012, 17:44)
pomoooooc
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (11.12.2012, 22:06)
Máme s mužem za sebou 14. týdnů. Já mám - 13,10 kg, muž - 12,30 kg (F).
Hubneme od 2.září, dáme si do nového roku 3. fázi a pak začneme od začátku. Přeci jen (banky) a návštěvy příbuzných *-) , večírek v práci, narozeniny syna a neteře.Prosinec bude náročný a vím, že bych DD nedodržela. Tak raději budu dodržovat 3. fázi ....... všem krásné (banky) a pozor, aby se nám kilečka nevrátila :-) (silvestr2)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (20.11.2012, 19:06)
Haloooooo (H) (H) (H) to už nikto nechudne? :-o :-o :-oAko pokračujete babule? :-) :-) :-)Mne stále váha stojí :-S :-S :-S
ODPOVEDAŤ
Marta Š. (cebukajko) ID 193078 (22.11.2012, 14:05)
Ahojček. V pondelok 19.11.som začala držať DD a už je dole 1,5kg. Chcela som sa spýtať, či nevieš nejaký dobrý recept na sojové mäso, ale aby som mohla jesť aj v 1, fáze. Ďakujem (Y)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (22.11.2012, 14:25)
Ahoj :-) :-) :-)Veľmi dobré recepty sú na stránke:Dukanova dieta portál :-$ :-$Skús pozreť tam :-) :-) :-)Ja som sojové mäso ešte nikdy nerobila ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (15.11.2012, 18:31)
Takže babulky včerajšok som si zopakovala aj dnes (Y) (Y) (Y)teším-teším :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (16.11.2012, 11:14)
Mirka, gratulujem (Y) (Y) (Y). Ja som s váhou na tom , ako minulý týždeň :-S :-S :-S, ale tento týždeň bol so samými prehreškami a bola som aj mimo domu, takže to bolo ťažšie. Ale aj tak 4,7 kg za nie celý mesiac, tak som spokojná . Aspoň,že nič nešlo hore. :-$ :-$ :-$. Cvičím aj ja 2 x do týždňa aerobic, snažím sa aj chôdzu a niekedy orbitrek po 30 min. (hello)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (26.11.2012, 17:31)
Petiiiiiii :-) :-) :-) :-)haloooo (hello) (hello) (hello)kde si?Ako pokračuješ? :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (27.11.2012, 21:06)
(hello)Mirka, dlho som tu nebola, voľajako som poslednú dobu rozbehaná a nič nestíham. Ja pokračujem celkom dobre mám dole 6 kg :-$ :-$ :-$ a to aj s prehreškami, takže som spokojná. Ja potiahnem do Vianoc, potom si dám menšiu pauzičku na sviatočné dni a potom pokračujem ďalej.V tretej fáze do Vianoc asi ešte nebudem, ale nevadí :-) :-) :-) A čo tý, ako sa držkáš? (K)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (28.11.2012, 7:43)
Peti mne sa váho trošku pohla,ale jeden deň hore a druhý deň dole :-$ :-$ :-$takže tiež mám dole 6 kg ,-) ,-) ,-)ale vidím a cítim to na nohách a na zadku,ale hlavne na bruchu :-) :-) :-)Zadok ani nemám a nohy chudé :-D :-D :-D :-Dtak tam nemusím dávať dole :-D :-D :-D :-Dale z brucha mám dole 10 cm a z prs 7 cm :-) :-) :-) :-)tak to ma teší (Y) (Y) (Y)tak držím palčeky a (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (15.11.2012, 6:35)
No babulky konečne som si včera dala aj cvičenie :-D :-D :-D 25 min.bežecký pás (dance) (dance) (dance) 60 brušákov (H) (H) (H) a 20 min.stacionár (kolo) (kolo) (kolo).Dala som si záväzok,že budem chodiť do fitka ,-) ,-) ,-) a včera som teda začala |:o) |:o) |:o) tak dúfam,že sa váha pohne :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (12.11.2012, 17:28)
Konec 10. týdne DD. Já mám -11,00 kg a muž má -10,80 kg (F) . Už to jde velice pomalu *-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (14.11.2012, 0:19)
(clamp) (clamp) (clamp)Gratulujem. Som zvedavá, aká bude moja váha, posledné dni samé prehrešky ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (upravené 12.11.2012, 21:46)
Heli super (clamp) (clamp) (clamp)gratulujem (Y) (Y) (Y)mne váha stojí :-S :-S :-Sjak som dala 5 kg dole,tak teraz + - 1 kg :-( :-( :-(
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (14.11.2012, 0:23)
Mirka, neboj, zase sa to pohne dole :-) :-) :-). Ja som tento týždeň veľmi porušovala, ale už som sa znovu naštartovala a aj (kolo) (kolo)
ODPOVEDAŤ
Denisa K. (sajter99@azet.sk) ID 218414 (12.11.2012, 16:41)
Ahojte, držím DD 13 deň a chcem sa spýtať či ste niekto nepočuli o jablčnom octe či sa môže v tejto diete a tak...
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (14.11.2012, 0:17)
Ahoj, myslím, že jablčný ocot sa môže na dochutenie šalátov a pod. V knihe Dukan píše, že ocot sa môže používať ako pochutina, podľa mňa aj ten jablčný. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (9.11.2012, 8:27)
Ahojte, hlásim úbytok po 3 týždňoch 4,7 kg. Od minulého týždňa len 0,6 kg *-). Ale aspoň, že to ide pomaly dole. Asi to bude v tom, že chýba tá pravidelná 30 minútová chôdza. :-S :-S
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (9.11.2012, 14:02)
Ahoj :-) :-) :-)Peti ty ideš z koľko kg na koľko?Tým chudším babulkám to ide pomalšie :-$ :-$ :-$Ale ani ja necvičím ani chôdzu som nepridala ,-) ,-) ,-)a ja mám za 17 dní -5 kg (H) (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (10.11.2012, 0:56)
(hello)Mirka, to máš pekný úbytok za dva týždne. Ja idem z váhy 72,5 , teraz mám po 3 týždňoch 67,8. Chcela by som ísť aspoň na 60 kg. Moja výška je 168 cm. :-$ :-$ :-$. Ale dnes som bola s kamoškou po polroku na káve a dala som si vyprážaný syr :-@ :-@ :-@. Ja počas tejto diéty nesmiem chodiť na žiadne oslavy ani stretká mimo domu. To vždy zle dopadne. :-S :-S. Zaujímavé, že doma sa držím. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (10.11.2012, 18:27)
Peti ja mať tvoju váhu :-( :-( :-(tak sa teším jak (child9) (child9) (child9)mne zostalo po prvom synčekovi 13 kg +o( +o( +o(a dnes som zase porušila (6) (6) (6)dedkovi brácho doniesol orechový závin-domáci ,-) ,-) ,-)no nedaj si taký výborný +o( +o( +o(budem museť skočiť do fitka si kúpiť permanentku :-) :-) :-)lebo sa nedokopem doma cvičiť :-@ :-@ :-@fitko mám pri dome ,-) ,-) ,-)len je problém s deťuškami :^) :^) :^)jedine chodiť do obeda kedy bude starší v školke a menší bude varovať s dedkom *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (10.11.2012, 18:55)
Veď to je problém niekedy, čo s deťmi. Ja som bola tento týždeň 2 x na aerobiku a deti boli s mužom. Máme to večer o 18:00, tak sa dá. :-$ :-$ :-$.Dala som si závazok, že aspoň tam budem chodiť.
No keby som teraz ja mala pred sebou taký závin, ani ja neodolám. (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (10.11.2012, 19:58)
Peti to môj muž je 10 dní v robote preč akože na "týždňovke" a 4 dni doma +o( +o( +o(Mi sme doma len s dedkom-mojim tatinom :-$ :-$ :-$(maminka mi zomrela pred 6 rokmi,nedožila sa ani toho staršieho) a moji drobci sú strašne ale stráááááášne živý ,-) ,-) ,-)a ten starší ma 5 rokov a to je "DZIVOĆINA" :-D :-D :-D to by dedko o nervy došiel,keby ich mal mať oboch 1,5 hodky ,-) ,-) ,-) ,-)inak mi veľmi pomáha s nimi (Y) (Y) (Y) (Y)za to má od nás velikúúúúú (K) (K) (K)toho menšieho 2 ročného mi v pohodičke zavaruje :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (11.11.2012, 18:04)
Ahoj Mirka, tak to máš zlatého dedka [A]. Bez tatina Vám musí byť doma smutno, keď je v práci , však ? Ja mám najstaršieho 10 ročného, 7 ročnú dcéru a 4 ročného (tiež u nás dzivočina na dennom poriadku). Tak sa držkaj a veľa trpezlivosti s (Z) (Z)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (viva041) ID 34768 (6.11.2012, 16:52)
Ahojte. moj manžel schudol na dukanke nie úplne presnej, 24 kg. začal 7.marca, a teraz sa stravuje v podstate normálne, len si zvykol na človečie porcie, pretože predtým mal na tanieri porciu !slonieho! žrádla. teraz sa drží. ja som zhodila 6,kg, ktoré som za 3 mesiace nabrala naspäť, nemohla som ju lebo som zzačala mať problémy s tlakom a veľmi sa mi točila hlava :-S
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (6.11.2012, 17:53)
Super (Y) (clamp) (Y) (clamp)manželovi gratulujem |:o) |:o) |:o)musí mať veľmi silnú vôľu,že tak vydržal (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (5.11.2012, 12:15)
Dnes máme konec 9.týdne DD. Já mám -10,70 kg (žádná změna od minulého týdne, možná je to tím, že mám MS, nevím *-) ) a muž má -10,40 kg (F)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (5.11.2012, 17:07)
Helenka a koľko ešte potrebuješ schudnúť ? 10 kg, to je super úbytok. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (6.11.2012, 17:35)
Petro, ještě bych chtěla tak 7 kg, na 75 kg. Mám 170 cm, vím, že 70 by bylo lepší, ale to jsem měla před 25.lety před dětma a to už asi nikdy nebude ,-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (6.11.2012, 22:17)
Heli, tých 7 kg už zvládneš hravo (dance). A na (andel) už budeš možno v tretej fáze. Aj ja by som do Vianoc rada bola už v tretej fáze. Uvidíme. :-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (6.11.2012, 17:56)
Hely super,ja tiež chcem ísť na 75,a keby sa dalo tak ešte menej :-D :-D :-DJa meriam 174 :-$ :-$ :-$Tak sme skoro rovnaké :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (6.11.2012, 22:20)
(
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (8.11.2012, 22:12)
Snad to zvládneme do těch (banky) , držím sobě ,-) i Vám palečky (Y)
ODPOVEDAŤ
Simona G. (Sajmona) ID 26504 (4.11.2012, 23:36)
Ahojte maminky,mozem tuto dietku ked dojcim?? Asi nie, ze, ale ja by som ju vyskusala bez tej 1.fazy.Co poviete? (mamca) (mamca) (mamca)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (5.11.2012, 7:56)
Ahoj Simi, tak som našla tú pasáž pre dojčiace mamičky. Odporúča len tú 3.fázu zmiernenú v troch bodoch: - pridanie druhej porcie ovocia denne, konzumácia odtučneného mlieka a mlieč.výrobkov aspoň 20 percent tuku v sušine namiesto 0 percent t.v.s. a vynechanie dňa s čistými bielkovinami. (hello)
ODPOVEDAŤ
Simona G. (Sajmona) ID 26504 (5.11.2012, 9:38)
dakujeme (mamca)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (5.11.2012, 7:39)
Ahoj, diétku s 1.fázou určite nie, ale v tej knihe DD sú pravidlá aj pre dojčiace mamičky. Myslím, že im odporúča prejsť rovno na tretiu fázu s určitými zmenami, myslím , že bez bielkovinového štvrtka.
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (5.11.2012, 6:58)
Ahoj :-) :-) :-)Simi ked´kojíš,tak určite by si nemala držať žiadnu dietku :-$ :-$ :-$Drobček potrebuje kvalitné mliečko :-$ :-$ :-$a tu sú predsa obmedzené potraviny :-$ :-$ :-$v žiadnom prípade by som to nerobila :-S :-S :-S
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (5.11.2012, 17:04)
Ahoj Miriam (hello), ako sa držíš ? Ja som mala včera prvý prehrešok.Boli sme na oslave a "musela " som si dať kúsok torty .| ,-). Dnes som mala mať BZ ale za trest len B - jogurt,tvaroh,kuracie maso :-S
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (6.11.2012, 6:15)
Ahoj Peti :-) :-) :-)No ja uvidím ako budem pokračovať *-) *-) *-)lebo včera mi bolo veľmi zle :-S :-S :-Sa ja som už túto dietku skúšala v lete,ale musela som s ňou prestať :-( :-( :-(lebo mi aj vtedy bolo takto isto zle :-( :-( :-(
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (6.11.2012, 7:48)
Miriam, a ako zle ? Máš žalúdočné problémy alebo zápchu ? To ma mrzí, mne je zatiaľ O.K. Táto diéta mi zatiaľ vyhovuje najlepšie zo všetkých, čo som skúšala. Tak držím palčeky (L), aby si sa z toho dostala. (hello)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (6.11.2012, 8:27)
Peti bolo mi zle od žalúdka :-( :-( :-(vracala som a strašne sa mi točila hlava :´( :´( :´(Dnes mám mať BZ deň,tak uvidím ako mi bude *-) *-) *-) ale ja som si včera potom dala jednu celozrnnú žemľu so šunkou na večeru :-$ :-$ :-$na obed kuraciu polievku :-$ :-$ :-$jeden pásik čokolády za celý deň :-D :-D :-Da večer som bola ok :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (6.11.2012, 8:35)
Tak to som rada, že si už O.K. Niekomu možno vyhovuje len BZ. Myslím, že voľakto tu už takto chudol, že nestriedal dni a aj tak sa podarilo schudnúť. A možno Ti len voľačo nezapasovalo a z toho Ti bolo zle. Tak sa držkaj a ozvi sa . :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (6.11.2012, 16:37)
Už mi je Ok :-) :-) :-)Peti piekla si si muffiny?Ja ich teraz pečiem,tak uvidím aké budú ,-) ,-) ,-)A pečem si aj ten Dukanov chlieb :-$ :-$ :-$som zvedavá čo je zač,lebo nejak sa mi v trúbe nezdá :-D :-D :-Dpotom Ti dám vedieť aké to je :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (6.11.2012, 22:25)
Dukanov chlieb som si dnes robila aj ja prvý krát, ale vôbec sa mi nepodaril. Bola to len taká tenká placka, takže nič moc. A muffinky som mala v mraziaku od minulého týždňa si ich vyťahujem po dve. Sú dobré, ale pap.košíčky sa mi veľmi lepili na cesto :-S a nie a nie ich z tých košíčkov dostať. ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (7.11.2012, 6:13)
Peti chlebík formy a tiež ich nemožem odtiaľ dostať sa nepopdaril ani mne :-( :-( :-(presne ako hovoríš-placka ,-) ,-) ,-)a muffinky som robila do silikonovej ,-) ,-) ,-)lebo sú prilepené :-S :-S :-Stakže chlebík a muffinky (N) (N) (N)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (7.11.2012, 6:18)
Peti a otruby aké používaš?Ja som mala z DM-drogerie s klíčkami,tie boli super :-) :-) :-)a teraz som si kúpila z Dukan shopu a tie sú +o( +o( +o( neni dobré-horkasté :-S :-S :-Sbanujem že som si ich kúpila :-( :-( :-(
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (7.11.2012, 7:44)
Mirka, ja používam rôzne, majú aj u nás v Jednote od Ravity, aj v Kauflande som kúpila myslím, že od Country life a ja som s nimi zatiaľ spokojná. :-). V knižke píšu, že sú dobré len nejaké patentované Dukanom a že u nás ich ani nevyrábajú v takej kvalite. Pozerala som ich na tej stránke dukanovadieta.com, ale ich majú vypredané. +o( +o(
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (7.11.2012, 13:52)
Peti tieto sú vakuovo balené a je na nich nálepka Dukanova dieta a hodnoty sú tam písané.Sú v takom plátenom vrecúšku a zatavené v igelitovom vrecku.Ale nič moc +o( +o( +o(.
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (7.11.2012, 15:21)
A objednávala si ich cez stránku dukanovadieta.com alebo niekde inde ? :-$
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (7.11.2012, 16:52)
Peti mne ich predala kamarátka :-$ :-$ :-$ona tie začala túto dietu,ale jej tam nechutilo nič :-D :-D :-D objednávala ich z nejakej Dukanovskej stránky,lebo odosielateľ bol Dukanova dieta.Ale bolo to posielané zo Senca a ja som pozerala mapku Senca,či tam je nejaký takýto obchod ,lebo bývam blízko Senca a nenašlo mi to na tej adrese nijakú takú firmu,skôr je to rodinný dom a ten dotyčný asi pre nich len distribuje *-) *-) *-)ale ja tam skočím ked´budem mať čas :-) :-) :-) a to vyzistím (H) (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (2.11.2012, 15:00)
Tak ja hlásim po 2 týždňoch úbytok 4,1 kg |:o). Veééééľmi sa teším. Ešte nejakých 8 kg dole a budem ^o) Chcem sa opýtať, papáte aj Cottage Chees ? Je tam 20 percent tuk v sušine. Ja si ho občas dám, aj keď neviem či sa môže. *-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (2.11.2012, 15:33)
Ahoj :-) :-) :-)Gratulujem (clamp) (clamp) (clamp) (clamp).Cottage chees si tiež sem-tam dám :-) :-) :-)a myslím,že sa môže *-) *-) *-)či nie? :^) :^) :^)Peti držíš bez prehreškov DD? :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (3.11.2012, 9:51)
Ahoj, zatiaľ sa musím pochváliť. Držím bez prehreškov. Aj keď mám niekedy veľkú chuť na niečo zakázané, radšej si dám jogurt 0,1 percent so sladidlom a troškou nescafé. To je mňamka. Včera som si kúpila aj Colu light,keď príde kríza. A ty ako sa držíš ? :-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (3.11.2012, 10:47)
Ja sem-tam malý prehrešok :-S :-S :-S ale po BZ dni + 0,8 kg :^) :^) :^) a prehrešky sú napr.ovocný jogurt 1 x za 2 dni :-$ :-$ :-$ alebo 1 chipsa ,-) ,-) ,-) ale pijem len čistú vodu,žiadnu colu :-$ :-$ :-$ dnes mám BZ deň tak si pozrem niečo dobré v receptoch :-) :-) :-)Ale nejem tie otruby každý deň 2 Pl. :-S :-S :-S možno v tom je tá chybička :-$ :-$ :-$,lebo ked´si upečem ten chlebík,tak ja ho jem aj tri dni :-D :-D :-D a otruby samotné potom už nejem :-S :-S :-S
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (3.11.2012, 10:51)
A ne-cvi-čííííííím :-@ :-@ :-@ na to sa najviac (6) (6) (6)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (3.11.2012, 18:00)
Ahojj, ja tiež necvičím, ale začnem 2 x dotýždňa chodiť na aerobic . Ja sa vážim len raz do týždňa, aby ma nemrzelo nejaké deko navyše pri BZ. Čítala som knihu DD a vraj je to normálne, keď máš BZ, že váha trošku stagnuje alebo mierne poskočí o pár dkg. Takže veľa trpezlivosti :-)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (1.11.2012, 20:55)
Mame doma tekvicu na pecenie, este som ju nejedla... myslite, ze by som mohla?? :-$ :-$ :-$ Vraj chuti ako zemiaky a je mnam :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (2.11.2012, 10:21)
Tekvicu Hokkaido?Tak tá je fantastická upečená :-p :-p :-pnakrájaj na mesiačiky,ale najprv vyber jadierka :-) :-) :-)a nemusíš ju šúpať,ale musíš si ju potrieť olejom a posypať vegetou,ked´ju budeš piecť,lebo je taká suchšia :-) :-) :-)a chutí ako pečené gaštany :-) :-) :-) :-)a kľudne ju môžeš ked´máš BZ deň :-) :-) :-)je to fantastická (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (1.11.2012, 11:36)
Ahojte :-) :-) :-)Dnes začínam 2.fázu |:o) :-) |:o) :-) |:o) :-)Prvú som držala 8 dní s prehreškami ,-) ,-) ,-) a -3,8 kg :-) :-) :-)pás: - 3,5 cm,prsia: - 4 cm (clamp) (clamp) (clamp) tešíííííííííím |:o) :-) |:o) jak (child9) (child9) (child9) a teraz idem (pl) (pl) (pl) kuracie stehienko pečené na kyslej kapustičke |:o) :-) |:o) tak zatím (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (1.11.2012, 20:47)
fuuuuha, tak ty si teda dobra... to sa ti ako podarilo tak dlho drzat prvu fazu??? aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Inak si mi urobila chute... zajtra si robim kapustu a kur. stehienka :-))))
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (2.11.2012, 10:16)
Deni s malýmí prehreškami vydržíš ,-) ,-) ,-)je to dobré tie stehienka s kapustou (Y) (Y) (Y)ja som ich mala údené z Lidla :-) :-) :-)a chlapom som k nim uvarila zemiačiky a mňam ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
beata l. (kjhgf) ID 118277 (1.11.2012, 12:58)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra K. (bububu) ID 31835 (1.11.2012, 18:03)
Gratulujem, pekné výsledky (clamp). Ja mám zajtra ukončený druhý týždeň. Zajtra sa vážim, tak potom nahlásim, ako som na tom. Aj cvičíte, kočeny? Ja sa chystám na tú chôdzu, len treba začať :^)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (1.11.2012, 20:28)
Ja necvičím :-S :-S :-S a rýchlu chôdzu mám ráno s malým do škôlky-zo škôlky a poobede tak isto :-D :-D :-D ale myslím,že keby som cvičila,tak by to bolo účinejšie :-) :-) :-)ale chystám sa aj ja na brušáky ,-) ,-) ,-)že ked´malí večer zaspia :-D :-D :-Dale jaksik som sa k tomu ešte nedostala ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (1.11.2012, 20:49)
aj ja sa uz chystam 3 dni na orbitrek... a to som si ho vyprosila uz teraz na vianoce... no ale mam ho uz aj akoze na meniny ,-) ,-) ,-) ,-) Snad sa dnes podari, ak dievcata zaspia aspon o desiatej *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (2.11.2012, 10:24)
Jej ozaj ty si mala včera meninky :-) :-) :-)tak všetko najlepšie |:o) (F) |:o) (F) |:o) (F)ja som orbitrek predala,lebo mi tu zavadzal :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Veronika C. (brumik1) ID 190414 (29.10.2012, 11:47)
Baby no teraz mi poraďte *-) vcera som mals prvý deň 2. fázy a ked som sa dnes ráno postavila na váhu tak tam bolo plus 3 kilá :´(preco ? Jedla som len zeleninku, masko a jogurty...nechapem....a to som tak pekne v prvej fáze schudla 4,5 kila....tak som sa už tešila... :´(
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (29.10.2012, 12:05)
Ahoj :-)Nemáš náhodku pred menzesom? :-$ :-$ :-$To Ti nemôže za jeden deň vyskočiť váha o 3 kg :-$ :-$ :-$Tam niečo bude *-) *-) *-)bud´si sa vážila poobede,alebo pokazená váha :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Veronika C. (brumik1) ID 190414 (29.10.2012, 14:40)
No praveze nemám pred menzesom....som mala predtým nez som nasadila diétu, takže.nechápem.... *-) *-) *-) a vážila som sa ráno hneď ako som vstala, ako vždy....tak dúfam že to bude ta pokazena váha ale inak bude zle (6)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (29.10.2012, 23:13)
a nahodou aj necvicis? citala som, ze sa odporucaju prechadzky... ine je to ak napr. posilujes a naberas svalovu hmotu... podla mna sa skus pomerat, niekedy idu cm... ale nie som odbornik :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Veronika C. (brumik1) ID 190414 (30.10.2012, 10:41)
cvicim ale len tak mierne.....a to uz hoooodne davno.....to len skôr také precvicovanie svalstva....neviem no, v cm som zatial nejaké vyrazné zmeny nezaznamenala vobec, skôr fakt v tých kilách....no vcera som mala zase B deň a zase slo 0,7 kila dole, tak hadam dneska ked mam BZ tak to neskoci zase hore o tri kila lebo ma drbneeeeee
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (30.10.2012, 6:41)
Deni a ty ako pokračuješ :-) :-) :-)Už si v 2.fáze? :-$ :-$ :-$Koľko si dala dole? :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (1.11.2012, 20:47)
ahojte :-))) Ja som uz v druhej faze, dala som dole necele 3 kg, ale priznavam, ze dnes som si dala cokoladku... to viete, meniny su meniny ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (29.10.2012, 11:22)
Olivy sa nemôžu (child12) (child12) (child12)až v 3.fáze počas hodov (child12) (child12) (child12)a ja olivy (L) (L) :-p :-p (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (29.10.2012, 8:45)
Hlásím konec 8. týdne. Já mám -10,70 kg, muž - 9,90 kg. Sice to nejde tak rychle jako první 3.týdny, ale i tak super (Y)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (29.10.2012, 23:11)
blahozelam, skvely vysledok :-) :-) :-) :-) len tak dalej !!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
miriam m. (zojda) ID 141429, mimibazar.sk/zojda (29.10.2012, 11:18)
Gratulujem Heli :-) (Y) :-) (Y)Krásne výsledky (clamp) (clamp) (clamp)dúfam,že aj mne to tak pojde dole :-) :-) :-)lebo ja mám sem-tam aj malé prehrešky ,-) ,-) ,-).Vy s manželom bez prehreškov,alebo sem-tam aj prehrešok? :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Helena Č. (Helena3) ID 179115 (29.10.2012, 20:18)
Tak já měla hříchy 2.Jednou pizza, ale to tak 4.týdny, ale teď ve čtvrtek jsem měla strašnou chuť na klasický chléb. tak jsem si namazala hned 3 malé krajíčky ,-) s perlou a zelenou paprikou a k tomu si dala jeden čokoládový lipánek . prostě tělo si to žádalo :-D a ejhle, ráno dole 0,4 kg |:o) . Muž jídlem nehřeší, ale byl za celou dobu 2 x s kamarády na pivku. Jinak opravdu vše dodržujeme. za 8.týdnů je to zanedbatelné porušení *-)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (cukrik580) ID 98979 (30.10.2012, 11:55)
aj ja ked som drzala a uz to nejak neslo chvilku dole, telo si ziadalo a aj dostalo :) zozrala som na posedenie celu cokoladu a rano o kilo menej, akoby sa to opat nastartovalo vtedy... :)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (28.10.2012, 1:31)
Len akurat neviem, co budem jest na ranajky *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Veronika C. (brumik1) ID 190414 (28.10.2012, 10:09)
Mne sa osvedčila káva a biely nizkotucny jogurt :-p aspoň nebudeš mať problém ani so zapchou ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Denisa B. (Denisa_KB) ID 110419 (28.10.2012, 21:27)
Super, jogurt si dam ,-) A uvarim si aj 2 vajicka (Y) (Y) (Y) Dnes som mala tvrdy syr, kuracie maso a acidko ,-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 2.916 (zobrazuje sa 101-120)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,146 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu