Simona H. (ritta) ID 8902 |
|
mimibazar.sk/ritta |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.11.2006 |
Naposledy: 17.4.2021 11:00 |
Aktualizácia: 23.10.2015 21:40 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Chalupársky koláč
[ recept č. 42276 zo dňa 24.8.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500 g mletého hovädzieho mäsa, 400g krájaných paradajok z plechovky, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 2,5 dl hovädzieho vývaru z kocky, 2 karotky, za hrsť hrášku (použila som mrazený), 1 cibuľa, olej, bobkový list, tymián, soľ, mleté čierne korenie Zemiaková kaša: 800g ošúpaných zemiakov, 200 g paštrnáku, 75g masla, 0,5dl mlieka, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Na lyžičke oleja orestujeme nakrájanú cibuľku a karotku, pridáme mleté mäso. Po chvíľke pridáme rajčiny, pretlak, vývar, hrášok,bobkový list a tymián. Prikryté dusíme 30 - 40 min. Osolíme a dochutíme korením. Zemiaky uvaríme s paštrnákom domäkka, urobíme kašu s maslom a mliekom.
Mäsovú hmotu dáme do zapekacej misy a prikryjeme ju kašou. Pečieme pri 180 stupňoch 30-40 minút. |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (18.10.2011, 12:16) |
vyzerá to peerfektneeeeeeee |
ODPOVEDAŤ |