. .. .. .. .. .. .
. .

Zapečené zemiaky so slaninkou - RECEPT 42137

Radka Ch. (snowka) ID 188644
Oblasť: Revúca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.2.2011
Naposledy: 17.2.2019 14:46
Aktualizácia: 17.8.2011 16:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov)


Zapečené zemiaky so slaninkou


[ recept č. 42137 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Zapečené zemiaky so slaninkou


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, slaninu, olej, sol, syr

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky si olupeme, rozpolime a snazime sa narezat na pruzky ( ked sa nam nepodari, prerezeme ich uplne a potom na konci prepichneme sparatkom by drzali pekne pokope). Do zarezov dame slaninku, posolime a dame do vyhriatej rury zapiect. Ked budu zemiaky makke potreme rozslahanym vajickom, posypeme postruhanym syrom a vratime na chvilu spat do rury.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


:)


Papááme :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Mufiny a la Sacher od DANDY3 - VRELO ODPORÚČAM | Zapečené zemiaky so slaninkou | Chutné raňajky - vajíčka so šunkou z rúry od Adriany S. (adrika280) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (7.8.2013, 13:48)
Skúšala som, ale ani zdaleka mi takéto zemiaky nevyšli. Niečo bolo makké, niečo uplne surové, dala som ich na papier na pečenie, prilepili sa mi tam, aby boli makké, musela som ich obracat, týmto sa mi porozpadávali, minula som na nich myslím si dosť oleja, *-), tak neviem ....
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 (7.8.2013, 15:20)
Toto som nerobila, ale moja všeobecná skúsenosť s pečením surových zemiakov v rúre je podobná, tak som si zvykla piecť ich prikryté, pár minút pred dopečením ich odkryjem, tak sa urobia do mäkka aj sa pripečú...azda som pomohla
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (24.3.2012, 6:05)
(Y) (Y) (Y)dnes to idem aj ja vyskušat (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Margareta M. (margi2) ID 36785 (6.9.2011, 11:00)
Milá Radka,

v jednej kuchárskej knihe je návod ako neprerezať zemiaky. Stačí ich položiť na lyžicu a krájať. (Y) Tie Vaše ale vyzerajú skvele.

Margaréta (clamp)
ODPOVEDAŤ
Radka C. (snowka) ID 188644 (6.9.2011, 11:40)
Naozaj? Tak to musim urcite vyskusat, dakujem za radu :) (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
mária k. (piškota) ID 37132 (19.8.2011, 21:18)
(Y) (Y)Ako rýchla večera určite ok |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu