
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pivovarský bôčik[ recept č. 4160 zo dňa 24.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bôčik, soľ, cibuľa, vývar, cesnak, korenie, strúhanka(asi 1 PL), pivo 12°, strúhaný syr, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Menej mastný bôčik narežeme na porcie, ľahko naklepeme a osolíme. Na troške oleja zpeníme cibuľu, pridáme mäso a opečieme. Podlejeme vývarom, okoreníme a dusíme do mäkka.Pred dohotovením pridáme pretlačený cesnak, strúhanku a pivo, asi 3 dl.Povaríme.Porcie bôčika prelejeme šťavou, posypeme strúhaným syrom a petržlenom. Ako prílohu podávame knedle. |