
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Záhoráky[ recept č. 4161 zo dňa 24.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Vysoký bôčik, slanina, kyslá kapusta, cesnak, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu porežeme na tenké plátky a vyložíme ňou celý pekáč a na toto poukladáme kyslú kapustu. Bôčik narežeme na porcie, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme rozotretým cesnakom a na každý plátok mäsa dáme plátok slaniny.Do stredu dáme kopček kyslej kapusty zvinieme do rolády a dáme do pekáča na kapustu.Podlejeme trochou vody a dáme piecť. Podávame s uvarenými ale neomastenými zemiakmi. |