
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta M. (Huba) ID 2629 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Langoše[ recept č. 4141 zo dňa 23.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg múky špeciálky (hladkej), 1/2 l mlieka, 10 Dkg kvasníc, trochu cukru, 1 vajce,1 PL soli, 1/2 malej lyžice sódy bikarbóny, 1malá lyžica octu, troška kmínu, 1 pochúťková smotana, cesnak podľa chuti, kečp, syr, tatárska omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Z prísad spracujeme cesto, ktoré necháme riadne vykysnúť, (cesto je potom možné uložiť i do ľadničky). Urobíme si guľky z cesta vo veľkosti päste, tie roztiahneme do požadovanej veľkosti a opečieme na oleji, potrieme rozmačkaným cesnakom zmiešaným zo soľou, príp. môžme nastrúhať na ešte teplý korpus eidamský syr či pridať kečup, tatárku, majolku, proste to čo máte radi. Dobrú chuť Vám prajem. |