. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 61-80)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,23 ďalšie >>
ingrid z. (zimuska) ID 14879 (24.3.2012, 20:23)
tak toto naozaj funguje?
snazim sa schudnut uz roky...... a teraz po dvoch detoch je to este tazsie.

asi najtazsie su vecere preto sa veeelmi potesim a zaroven si prosim poslat recepty, a sadli by aj obedove......

a posielam este moju mailovu adresu: ingrid.z@centrum.sk, kde by som rada prebrala viac


DAKUJEM!

INGA
ODPOVEDAŤ
martina M. (titilka) ID 134993 (24.3.2012, 19:41)
Ahojte.Už mesiac sa riadim pokynmi z knihy Norbiho tajomstvo a už mám dole 7 kg.Poviem Vám už som držala asi všetky diety ktoré existujú ale táto mi sadla najlepšie.Mám dve malé deti ktorým musím variť a do 12 hod môžem konzumovať všetko, takže im môžem uvariť čokoľvek a ešte to aj zjesť :-)
ODPOVEDAŤ
vladimira j. (santal15) ID 76723 (1.4.2012, 22:32)
Martinka, to je super za mesiac 7kg a ešte aj nehladuješ to je neuveritelné, aj cviciš? ja som cez leto cvičila ako divá, jedla 1x denne a pila na litre a mne sa podarilo schudnut za 2mesiace 10kg....a samozrejme ako som zacala pridávat chlieb a ostatné tak to mám pomáličky , ale isto naspat všetko plus nejaký bonus k tomu :( a večer si čo jedávala? do kolkej hodiny? dakujem za rady (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Kučera) ID 47767 (25.3.2012, 8:40)
No to je paráda Gratulujem. Martinka mňa by tiež zaujímalo čo si večeriavala.Viem teda, že super je praženica,jogurt. Ale čo ešte? Nedáš nám nejaké typy? Ďakujemeee :-) :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (25.3.2012, 19:34)
ahoj, ja som si to vsetko nastudovala a od zajtra zacinam aj ja...tiez budem mat najvacsi problem s vecerami ale uz viem asi co...zalezi aj natom co mas rada a co si ochotna jest, ja moc veci nemusim samych bez chleba tak to mam tazsie, ale toto su moje typy : syr parenica, acidko, cottage cheese, prazenicka so sampionami a syrom, kupeny mam proteinovy shake, biele jogurty s mrazenym bobulovitym ovocim a to zatial staci kym sa toho neobjem :)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Kučera) ID 47767 (25.3.2012, 21:42)
Linda, ďakujem za tipy. Ja som na tom tak isto, že ku všetkému chlebík a ten polystyrenový zjem, ale moc nemusím +o(. A nemám rada ani rôzne šaláty 8-|. Teda zeleninové. Najhoršie je, ked deti večarajú všakovaké dobroty a ja to potom dojedám :-@ :-@. Tak si držme palce, nech tie kilečká ubúdajú (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (15.3.2012, 6:37)
dievcata predam knihu NORBIHO TAJOMSTVO PO NOVOM,kupila som ju za 12,90€+postovne,teda vysla ma na 15,89€,zhodou okolnosti som na den zien dostala tu istu,takze mam dve.ak ma niektora zaujem predam za 13€ aj s postovnym, tantulka@azet.sk. Pekny den vsetkym (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (16.3.2012, 7:27)
peniažky sú poslané a mailom odošlem aj adresu :-)
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (15.3.2012, 17:45)
Ja by som ju brala :-) len mi povedz ci to naozaj funguje :-D lebo stale rozmyslam ze zacnem ale teraz drzim inu dietu a toto si chcem dat ako zmenu stravovania na dlho. Mas ju teda vyskusanu?? ,-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (15.3.2012, 17:54)
linda ja som tiez drzala 90DD a potom som ro vyuzivala ako udrziavacku,ale uz som s nou aj chudla,ale potrebovala som zhodit cca 5kg a uz po dvoch tyzdnoch som mala 3kg dolu.Je to individualne,myslim rychlost chudnutia,ale urcite funguje a mozes jest vsetko,len je dolezite kedy a nema taky vyrazny jojo efekt ako ine diety...urcite vyskusaj a sama posudis (L)
ODPOVEDAŤ
Milota M. (atolim) ID 39575 (12.3.2012, 12:15)
ideme to vyskúšať [A] :-$ (Y) (K) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (13.3.2012, 7:10)
Daj vediet ako pokracujes :) ja drzim teraz inu dietku ale toto si chcem dat ako udrziavacku ,-)
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (3.3.2012, 19:11)
ahojte, ja sa chcem spytat, ci sa mozu proteinove koktaily namiesto vecere....je to mliecne a ochutene umelym sladidlom s roznymi prichutami...dakujem
ODPOVEDAŤ
Iveta B. (ivettt) ID 37843 (6.3.2012, 16:16)
Ahoj,ja niekedy zhreším aj horším a odchádzajú mi aj kilečká,ktoré sa ma držali ako kliešť,kombinujem to s lunou
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (17.3.2012, 15:55)
A co jedavas na veceru? Ja mam stym najvacsi problem, kazdy den jogurt,tvaroh alebo kuracie prsia mi nechutia (N)
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (4.3.2012, 15:53)
ahoj podla mna mozes aj ja si sem tam davam,sice neviem aky pouzivas ,pozri na zlozenie na uhlohydraty pre pripad
ODPOVEDAŤ
Linda G. (lindaliu) ID 83129, mimibazar.sk/lindaliu (7.3.2012, 17:23)
dakujem :) a co tie vecere???ja stale neviem co si davat a preto vzdy zhresim s nejakym pecivom....tuniaka mavam na obed, kura sa mi vecer nechce robit, jogurt mi je malo :D neviem teda co by ma tak zasytilo. Aky mas ty jedalnicek?
ODPOVEDAŤ
klaudia B. (klaudialip) ID 231633 (15.2.2012, 21:34)
ahojte babule.ja som zacala s touto metodou 28.1.a dodrziavam vsetko co sa da,len mam problem co by som jedla.neviete mi poradit nejake dobre receptiky,abo aspon vzorovy jedalnicek celodenny na 3-4 dni?velmi by ste mi pomohli

obdivujem vase uspechy a dufam ze aj moje budu take super :D
ODPOVEDAŤ
Želmíra P. (Želmíra) ID 21912 (15.2.2012, 19:42)
Ahojte, taktiež poznám tento štýl stravovania, mne sa podarilo schudnúť 8kg a to netrpím nadváhou, len sa mi zdalo, že počas MD som začala záhadne naberať kg, od vtedy prešlo už viac času a môžem povedať, že ked som sa poctivo takto stravovala, tak som sa aj super cítila. CHcem sa spýtať, či najnovšia kniha, je to isté ako stará alebo je tam aj niečo nové, prípadne či nastali nejaké zmeny v zaradení potravín? Ďakujem :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (14.2.2012, 12:39)
Ahoj vsetkym ,co ma poznaju, ale samozrejme aj co ma nepoznaju (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello).Mala som kupu otazok v odkazoch, tak som po dlhom case potrebovala zavitat na mmb.Ale zmenilo sa len tolko, ze som uz v 4 mesiaci tehotenstva, stale sa pokusam dodrziavat update.Dnes som sice zhresila ,lebo je uz okol 13:00 a ja som si objednala pizzu :-@ :-@ :-@ :-@ :-@, co by som nemala, ale neodolala som (nejdeto) (nejdeto) (nejdeto)Ked som zakladala tu na MMB dietku ,som netusila aky to bude mat ohlas.Mala som vela neprajnicok a nasli sa ludia , co rypali,ale uz to neriesim.Som stastna,ze cakam vytuzene dietatko, ale samozrejme ostala som verna Update.Takze zatial mam vahu , len v brusku , nejak extra som nepribrala.Inak kazdemu kto sa ma pytal odpoviem , ze update vyrobky nekupujem .Drzim sa hlavnych zasad vid.popis hore a u mna to funguje, takze ide to aj bez update vyrobkov.Priklad:Dam si rumba cokoladku do 12:00 aj mucne sa snazim do 12:00 , zemiaky ryzu do tej 3 a vecer len nejaku sunku, masko , zeleninku a pokial mam chut aj polystyrenovy chlebik.Ide to ,ale musite mat pevnu volu!!!!!Drzim palceky.Vasa ERIKA (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
MAJKA G. (RIKA92) ID 207386 (17.2.2012, 10:14)
Erika ja som to minulý rok držala podľa teba a schudla som 6kg no potom prišla dovolenka tak som to totálne porušila . V septembri samé oslavy a Vianoce do toho tak som aj stihla pribrať ,no už druhý týždeň pokračujem . (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) a z neprajníkov si ťažkú hlavu nerob to je len závisť, gratulujem , že budeš mamička je to fajn pocit ja mám dve dievčatka a robia mi stále radosť
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (14.2.2012, 13:02)
no hej,lenze ja musim mat update vyrobky a to najme sladkosti,ja doobeda nemam chut ani cas na sladke mna vacsinou to prepadne poobede alebo vecer,neprajnici stale boli aj budu,z toho si tazku hlavu nerob,drzim ti palce nech sa ti dari je to fajny system stravovania ja to dodrzujem od augusta uz tiez
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (Fcielkaa) ID 149414 (14.2.2012, 12:46)
Ahoj Erika, gratulujem gratulujem a prajem ti hlavne vela stasticka a zdravicka. Musim povedat, ze si mna a mojho manzela inspirovala touto dietou na MMB. Tak dakujem za zalozenie tejto temy. Drzim palce (L)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (14.2.2012, 12:51)
Jeeej som rada (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)a podarilo sa schudnut?ako sa stravujete :-p :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (Fcielkaa) ID 149414 (14.2.2012, 13:06)
tak sme len v pociatkoch, resp. skor manzel chudne :-), ja tych kil navyse nemam az tak vela, tak ale snazim sa byt podporou a nevytahovat nejake vysokoglykemicke lakocinky vecer pred telkou :-p. Momentalne skusa jest na obed tu ich varenu stravu a kupili sme aj par vyrobkov v ich predajni. ale zastavam presne tvoj nazor, ze sa da stravovat aj pomocou klasickych potravin. staci len dodrziavat rozpis. Velmi som zvedava, ze ci pojdeme s kilami dole. ale dufam, ze po mesiaci sa to uz nejako odzrkadli aspon dvomi kileckami dole, inak si bude manzel mysliet ze to nefunguje a to by som nerada ,-). ako dlho uz praktizujes toto stravovanie? predpokladam, ze uz si len udrziavas vahu. Lebo ja toto neberiem ako dietu, ale skor ako zdravotny styl stravovania :-)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (Fcielkaa) ID 149414 (14.2.2012, 11:56)
Ahojte, aj ja mam na predaj najnovsiu Norbiho knihu. v pripade, ze mate niekto zaujem, tak napiste na email lucia@systempro.sk.
ODPOVEDAŤ
Ludmila L. (Ludmilal) ID 75453 (15.2.2012, 20:25)
Ahoj, ja mám záujem. Ak ju ešte máš, ozvi sa na ludmila.laurova@gmail.com. Dik. Ľudmila
ODPOVEDAŤ
Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 (13.2.2012, 19:55)
Baby a môžte mi poradiť, do ktorej skupiny patrí špaldová múka? Ďakujem!
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (Fcielkaa) ID 149414 (14.2.2012, 12:04)
podla mna ak ju zmiesas so zmesou Low Carb Master Mix 50:50, tak sa to dostane do skupiny U1
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (13.2.2012, 21:49)
U3
ODPOVEDAŤ
Erika H. (ERO) ID 11665, mimibazar.sk/ero (13.2.2012, 19:48)
Baby - mám na predaj túto knihu, ak by ste mali záujem [A]
ODPOVEDAŤ
erika s. (erca5) ID 132054 (14.2.2012, 11:01)
ja by som ju kupila ked ju este mas???
ODPOVEDAŤ
Erika H. (ERO) ID 11665, mimibazar.sk/ero (14.2.2012, 20:04)
Eri
ozvala sa už jedna mamina, tak ak by cúvla posuniem
určite dám vedieť (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela E. (gabika) ID 57, mimibazar.sk/gabika (14.2.2012, 20:14)
ja som dnes na FB citala, ze ju predavaju cez net http://www.kucharky.sk/knihy/dalsie-kucharske-knihy/norbiho-tajomstvo-po-novom.html?page_id=2718 myslim tu najnovsiu, tak si ju kupim tam :)
ODPOVEDAŤ
Martina K. (martinka571) ID 67618 (8.2.2012, 16:26)
Ahojte baby..ja sa s touto dietou akurat zoznamujem..chcem sa spytat na kukuricny skrob Gustin..do kolkej hodiny sa moze konzumovat?
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (28.1.2012, 11:59)
Dievcence, kedze som nedrzala nikdy dietu, aj tento typ stravovania mi robil problem. Po vianocnych sviatkoch som mala pri vyske 164 cm az 64 kg (tolko som nikdy nemala) a pred 2 tyzdnami som si vstupila do svedomia, lebo mam problem co na seba do prace, kedze mam posite kostymi na hmotnost 58-59 kg. Zatala som sa a prestala som s vecerami, pokial sa mi da tak neveceriam a ked to nejde vydrzat, tak jem nastruhanu mrkvu, ladovy salat s bielym jogurtom, alebo len samotny jogurt - dnes po 2 tyzdnoch som behla na vahu a mam o 2 kg menej, co ma potesilo.
:^)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (13.8.2012, 18:47)
Vcerajsi vstup na vahu ukazal 58,8 kg, ale nadalej mam vypustene vecere, uz vydrzim aj bez zeleniny, zvykla som si - vypustila som aj chlieb a pecivo, ktore konzumujem jedine na ranajky v so-ne. Kilecka idu dole pomalsie, ked som si precitala, ze 28.1.2012 som mala 62 kg a vcera t.j. 12.8.2012 58,8 kg - tak to nie je az taka uzasna rychlost, ale nenaberam :-$
ODPOVEDAŤ
ivana k. (ives77) ID 107530 (27.1.2012, 19:39)
Ahoj vyzerá to super len zapamätať si kedy čo jesť,inak ja by som bola rada keby si napísala nejaký ten svoj jedálny lístok,alebo ak sa ti bude chcieť môžeš mi to poslať aj na mail a aj cvičíš? môj mail ives6877@zoznam.sk vdaka (clamp)
ODPOVEDAŤ
Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 (26.1.2012, 22:03)
Dievčatá, môžte sem dať nejaké recepty na pác na mäsko, čo by som mohla papať aj na večeru? Teda podľa U1? Ďakujem!
ODPOVEDAŤ
Jana P. (pal) ID 17273 (1.2.2012, 15:04)
http://varecha.pravda.sk/recepty/jogurtove-rezne/8118-recept.html

namiesto strúhanky obalit v strúhanom syre a dať piecť do rúry na plech vystlaný pečiacim papierom
ODPOVEDAŤ
Katarína G. (Amilo) ID 33254, mimibazar.sk/amilo (23.1.2012, 18:34)
Nemá náhodou ešte niekto túto knihu na predaj?
ODPOVEDAŤ
Gabriela E. (gabika) ID 57, mimibazar.sk/gabika (14.2.2012, 20:16)
vyssie som pisala knihu maju tu http://www.kucharky.sk/knihy/dalsie-kucharske-knihy/norbiho-tajomstvo-po-novom.html?page_id=2718 inde som ju zatial nenasla, uz som ju objednala, maju ju na sklade :)
ODPOVEDAŤ
Zuzka B. (ZuzankaB) ID 8475 (6.2.2012, 14:28)
Kati pozri na www.gorila.sk alebo na www.abc.sk (H)
ODPOVEDAŤ
Zuzana J. (sueand) ID 100516, mimibazar.sk/sueand (upravené 23.1.2012, 17:05)
ako sa vám darí?
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (13.1.2012, 7:56)
dakujem Zanet ale akurat som pozerala do knihy a tam je Eidam uvedeny ako U1 akurat nie je kolko percentny ma byt,takze teraz uz fakt neviem :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.1.2012, 19:24)
dievcata mam otazku syr Eidam mozem aj 45% alebo len ten 30%,resp.ake syry si davate na veceru???ja moc maso nemusim,takze to riesim cez syry,ktore mam velmi rada,ale nikdy neviem aky mozem na veceru? :-S :^)dakujeeem (Y)
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (12.1.2012, 19:45)
no eidam je U2,cize by sa mal jest do 15.00,ale dakde som pocula ze norbi zmenil kody trosku a vsetky syry su U1,akurat syr feta aj zo zociatku bol U1,tak si myslim ze si daj ten eidam ale radsej light nizkotucny,
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (10.1.2012, 18:34)
ahoj,ono u Norbiho sa napr.vobec nerataju kalorie,ale na uhlohydraty musis davat pozor a oni su vsade najma biele pecivo cestoviny zemiaky sladkosti atd,denny prijem by si nemala presiahnut 150g-myslim uhlohydraty.mozno nejes vela a neviem co jes,ale ked to mnozstvo uhlohydratov presiahnes tazko schudnes,inak pre nechudnuceho cloveka je denna davka 300g,a ked chces velmi rychlo schudnut obmedzi uhlohydraty na 50g,mozes aj sladkosti v pohode,ale tie Update co maju na predajni,inak Norbi odporuca pri chudnuti jest radsej len potraviny s kodom 1
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 61-80)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu