. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 181-200)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,23 ďalšie >>
Marta R. (marta6297) ID 162997 (31.7.2011, 12:14)
Takze suma sumarum, ja som zacala 2.7. a pri dnesnom skoceni si na vahu, som dala dolu presne 2 kg, a to som si este myslela ze som kilecko stratila, ale to sposobili "moje dni". Nie je to take najhorsie, ak ked som sa 5 dni nestravovala tak, ako by som chcela, vysledok celkom fajn, nie? :^)
ODPOVEDAŤ
Jankovicova J. (Jajan) ID 130579 (1.8.2011, 15:32)
To si dobrá ja som začala tiež 1.7. a do dnešného dňa je dole len 10 dkg a pritom sa tak snažím, dokonca aj pohybu som pridala, asi predsa len prejdem na tú dukanovu dietu, tam som mala v priebehu dvoch týždnov 3 kg a ani som ich naspať nepribrala. Táto zrejme na mňa nezaberá. Držím všetkým čo sa darí palce a vytrvalosť
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (2.8.2011, 20:19)
Dakujem, som si myslela, ze to bude horsie, ale na vecer nemam vo zvyku jest a kludne idem spat aj ked som trosku hladna, takze sa da. A to som mesiac necvicila, kedze teraz bojujem s nadchou, tak musim trosku vydrzat a pojde sa bezat ... snad sa aj pocasie vylepsi. |:o)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (31.7.2011, 12:53)
(Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Viera K. (Alex76) ID 20910 (30.7.2011, 23:57)
Ahojte
chcem sa spytat mozem jest melon po cely den?
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (31.7.2011, 8:39)
a cerveny tusim do 15,00...
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (31.7.2011, 8:35)
Myslela som, ze do 15,00, ale "grecky melon", co tipujem, ze je zlty je 1, takze cely den.
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (1.8.2011, 7:31)
na dvd-čku Réka tvrdí, že žltý do 15.00 a vodový celý deň (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (1.8.2011, 19:06)
Dakujeme za rozlusknutie zahady. No, tak podla knihy je napisane: grecky melon 1 (takze grecky je ceveny?) a cerveny ako taky tam vobec nie je. Ak je grecky cerveny, tak potom v knihe nie je zlty *-)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (2.8.2011, 6:58)
Ano grécky melón, je ten červený hovorí sa tomu aj vodový...žlty melon spomínajú na dvoch dvd-čkach :) od nich.... odtiaľ to viem :) a mám aj tabuľku s potravinami (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 8:23)
ved to, aj ja mam tabulku a tam to nie je, tak fajn, ze mas info z dvd.
ODPOVEDAŤ
Martina L. (Tinasp) ID 36332, mimibazar.sk/tinasp (2.8.2011, 8:44)
v tabulke v knihe je na s. 147 grecky melon = 1 a na s. 153 melon zlty = 2
a kto by chcel studovat viac o melone: http://www.rodina-peniaze.sk/zdrava-vyziva.212/melony-vyzivne-a-zdrave.21681.html
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 9:35)
ok, vdaka, nejak mi to uslo ,-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (30.7.2011, 21:13)
Dnes:
R: hrianky potrete cesnakom a maslom
D: -
O: ryza so zeleninkou, jahodky
Ol: (6)
V: :-@ (6)

Olovrant a veceru som dnes pokaslala, lebo muz mal "hriesne" napady :-p takze, pizza... 8o| a cokolada 8o| a je mi teraz takto: +o( :-S a boli ma hlava navyse :-| sama si za to ale mozem ,-) nemala som sa dat zlakat.
ODPOVEDAŤ
Júlia C. (Lili7) ID 13441 (30.7.2011, 21:43)
Lubka, len ziadne vycitky, mne sa tiez zadarilo porusit ale bez vycitiek a hmotnost ide stale dole :-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (31.7.2011, 8:36)
Jj, ziadne vycitky, ved jedlo bolo mnamky, len asi mi nespravil navecer ten cukor dobre, tak ma bolele hlava, asi si telo odvyklo ,-)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (30.7.2011, 20:47)
Dievcence pozdravujem, ja som si na ranajky urobila jogurt s musli, obed kapustova polievka so zeleninou (mrkva, zeler, karfiol) a slivkove gulky s maslom a oprazenou struhankou a na veceru som si dala kuracie stehno na kyslej kapuste. Trosku som dnes zhresila, dcera mi priniesla cerveny melon o 15,30, tak som si z neho dala ...
Na zajtra som si uz zarobila na ranajky cesto na magarske langose - recept z mmb, na obed mi zostala polievka a dalej cosi vykoumam, lebo zemiaky mi stoja a aj ryza a rovnako aj muka, kedze sa stravujem v praci, velmi tomu cez tyzden neublizim ...
,-)
ODPOVEDAŤ
Júlia C. (Lili7) ID 13441 (30.7.2011, 21:33)
Zdravim, ak som to dobre pozerala v knihe, tak ste nezhresili lebo grecky melon je 1 (aj ked pre mna je to dost nelogicke, kedze su take sladke ale tabulka vravi skupina 1 :-) ) Prajem vela zdaru (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (31.7.2011, 12:08)
Tak to som sa potesila, mam este z neho cca 3 kg a to rozmyslam ako zjem, vdaka za info, tak si z neho vezmem aj do prace, nech mi s nim pomoze aj kolegynka. Horsie je, ze potom clovek o moc castejsie chodi na wc-ko.
Julka (L)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (30.7.2011, 20:11)
som to viac menej prečítala a viaceré tu píšete o potravinách v 3 skupinách, má dakto zoznam či sú to vlastne len tie čo sú hore? *-)
Ďakujem.
Ináč ako pozerám, vy vôbec nejete sladké?! Ako vydržať bez čokolády (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (30.7.2011, 20:24)
Sladke sa moze v miere do 12,00. Su 3 skupiny, 1 - jedla, ktore sa mozu cely den, 2 - jedla, ktore sa mozu do 15,00 a 3 - jedla, ktore sa mozu striedmo do 12,00 (cukor, muka a jedla ich obsahujuce)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (30.7.2011, 20:46)
Aha, takže tie čo sú hore v zozname + jedlá z nich. Len ten cukor je dáky problematický, ako pozerám tuším je vo všetkom *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (30.7.2011, 21:08)
Vo vacsine upravovanych kupovanych potravin je, najlepsie je pripravit si jedlo sama doma :-$
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (29.7.2011, 20:38)
Dnes:
R: grahamove pecivo s tuniakovou natierkou
D: jablko
O: Cestoviny s nivovou omackou, morcacim masom a kukuricou
Ol: -
V: parky
2.V: mozzarela gulicky s paradajkou
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JankaS7) ID 68065 (29.7.2011, 13:13)
Ľubka, Veronička - ďakejem za inšpirácie a za to, že si nájdete čas a máte chuť nám ostatným poradiť. Rada by som vedela, ako riešite večere, to je najťažšie, vždy niečo vymýšľať, pokiaľ mi zeleninka nerobí veľmi dobre a vždy ju jesť samotnú nemôžem. Polystyrén s tiež preje, teda len raz za čas. Píšete , že jete cootage, pomazánky. To jete len samotné, príp. so zeleninou? Pomazánky- kdesi dole v odpovedi, aspoň sa mi zdá, bolo, že maslo sa nemôže pridávať na večeru. S čím teda tie pomazánky pripravujete? Dík. Jana.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (29.7.2011, 20:34)
(L)
Co sa tyka cottage ten jedavam sam alebo so zeleninkou a natierky ja jedavam len rano s grahamovym alebo celozrnnym pecivom. Mne osobne tie polystyreny nechutia +o( Vecere boli aj pre mna najtazsie, ale tym, ze mne sa nechce vsetko robit dvojmo, tak jedavam to, co manzel, len bez peciva, bez prilohy, miesto toho si davam zeleninku. Napriklad sme mali volske oko, manzel s grahamovym pecivom, ja s ladovym salatom. Minule som opekala kuracie prsia a manzel mal s hriankou a salatom a ja len so salatom. Niekedy sa mi stane, ze som potom este hladna, ale tak si dam niekedy este jogurt cisty biely alebo trochu syra, prip. trochu kyslej kapusticky a tak nejak a hlad prejde (zip) ,-)

A pomazanky inak robievam tak, ze miesto masla davam biely jogurt.
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (29.7.2011, 13:36)
Jani, všetky pomazánky robíme so smotanou....bud sa jedia s polystyrénom, alebo, alebo sa môžu nimi plniť vajíčka....ale zaujímavé sú večere s pečenou cuketou, alebo pečená cvikla so syrom balkánskeho typu je super.......no je toho dosť, dúfam,že som ti aspon trošku pomohla..... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (29.7.2011, 6:52)
moje menu dnes:
R:nizkotucny jogurt+musli+jablcko
D:Fit tycinka
O:pizza s paradaj.pretlakom,cibulkou a plesnivym syrom
Ol.:nemavam
V:este neviem,ale asi ako vzdy nejaky syr+zeleninka alebo cottage cheese-kupila som si chilli,piakantne mam velmi rada :-p

Pekny a uspesny dnicek vsetkym! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (29.7.2011, 9:33)
ten s chilli mam rada aj ja (pl)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (28.7.2011, 23:26)
Dnes:
R: celozrnná kaiserka, platok syra a pol rajčiny
D: nič
O: cestoviny 4 druhy syra
O: popcorn /trošku opäť :) - zlozvyk/
V: šošovicova polievka
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (28.7.2011, 20:42)
Dnes:
R: tvarohova satocka, jogurtove mlieko light
D: hrozno
O: Arabske kura, ryza ( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9798&user=34468 ), jahody s kyslou smotanou
Ol: jogurt s 1CL rozpustnej kavy
V: volske oko, ladovy salat
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (29.7.2011, 6:49)
lubka uz som sa to pytala,ale ty si taka odbornicka ,-),moze sa vecer aj biele suche vinko napr.s mineralkou alebo len cervene?dakujeeem (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (29.7.2011, 9:31)
Soni, mozu sa suche vina a suche sampanske... cize aj biele, aj cervene, v tabulke to tak napisane nema, tam je uvedene len biele muskat, to je 3 (sladke) a cervena frankovka modra 1, ale v kapitole sa rozpisuje a pise aj toto, ze sa mozu suche vina a suche sampanske (cize aj biele aj cervene, ako som uz pisala). :-$ ale pise: s mierou, poharik ,-) (D)
ODPOVEDAŤ
Hana S. (hankahc) ID 69374 (28.7.2011, 17:58)
super diky moc za tip (Y) ja to dodrziavam cca tyzden a dala som dve kila dolu :-$ a chcem sa opytat trescia pecen ako vecera bez chleba moze byt? :^)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (29.7.2011, 19:26)
tresciu pecen fakt netusim... *-)
ODPOVEDAŤ
katarina l. (preciosa) ID 174152 (27.7.2011, 21:40)
http://www.bioland.sk/pufovane-a-extrudovane-rastlinne-vyrobky/447-celozrnne-chlebicky-siloutte-psenicno-razne-8594000094951.html
dnes som zacala a som zvedava ako to pojde
chcela som sa opytat toto mozem na veceru????lebo som pozerala a obsahuje to cukry...a vlasne aj muku , dakujem za odpoved (H)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (28.7.2011, 12:41)
moze sa... neobsahuje to bielu muku a sacharidy to obsahuje, no nie rafinovany cukor.
ODPOVEDAŤ
katarina l. (preciosa) ID 174152 (28.7.2011, 17:41)
Dakujem za odpoved (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (upravené 27.7.2011, 21:27)
Dnes:
R: hrianka potreta cesnakom a maslom
D: -
O: cestoviny s paradajkami a zeleninkovou omackou a syrom, mala kinder cokoladka
Ol: -
V: syr + trosku cottage cheese

Dnes som tomu jedlu nejak extra nedala, mam nervy, vobec mi nechutilo. +o(
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (27.7.2011, 18:14)
Dnes:
R: celozrnné pečivo s maslom, šunkou a paprikou
D: s kolegynkami sme ďobkali do čipsov a trubičiek /to som si mohla odpustiť/
O: cestoviny so syrom a cuketou
O: nič
V: neviem ešte, ale asi som to doobeda a naobed prehnala, lebo vôbec nie som hladna ..ale asi si udusim nejaku zeleninku :-$ :-)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (27.7.2011, 15:01)
Och aj ja sa chcem pridať! Myslíte, že dať dole tak 3-4 kg bude ťažké?
Ja večer nezaspím bez čokolády (child12) (child12) (child12) a kebyže kocku dve, ja musím celú tabuľku!!! :-S :-S :-S
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (27.7.2011, 15:41)
ja som dala dole 25 kg v pohode a 3-4 kg co mi este zostalo davam dole uz rok skoro.... +o( ,-)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (5.8.2011, 11:18)
to si prosím ťa ako dokázala? (clamp) to ťa fakt obdivujem. ja som tuto dieetu začala minuly mesiac a vôbec som neschudla. *-) mne táto dieta príde nelogická už tým, že nie je obmedzený energetický prísun potravy. ked je prísun energie vačší ako výdaj, tak sa naisto nechudne. darmo sa človek večer trápi surovou mrkvou, ked ceez den spráska čokoládu ,-)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (5.8.2011, 12:41)
ja som to nerobila cez tuto diet.... ja som si spravila svoju... teda nie svoju ale tak logicky ako pises... odobrala som tuky a cukor.... a hlavne muku a neverila som ze to pojde ale slo to kraaasne.... a ani hladna som nebola len 1 mesiac dva nervozna.... ale v pohode.... vsetko co som kupovala som citala co obsahuje... a aj u mesiara mi museli citat co obsahuje vsetko co som kupovala ,-)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (27.7.2011, 19:48)
no veď toho sa bojím - že to pojde pomaly, tie posledné sú najhoršie - sviňuchy jedny.
Mne chýba pevná vôľa - keď nemám sladké a hlavne večer som hotová! :-(
Aj teraz zom natlačila 100g kokosovú čokoládu do seba a to dnes už druhú :-( :-( :-( POMOOOOOOOOOOOOOC!
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (27.7.2011, 18:09)
vaaaau že 25kg to je supeeeeeeer (Y) Pochval sa ako sa ti to podarilo? :-)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (27.7.2011, 19:43)
ja som prestala je jest jedla co obsahuju muku... sladke.... udene.... bravcove... mastne... jedla som viac ovocie, ryby, hydinu... vela som zacala citat ked som kupovala co ktora potravina obsahuje.... namiesto peciva ked bola chut maces a podobne... teraz uz pecivo nejem napriklad vobec.... uplne som sa odnaucila.... ale zo zaciatku mi chybalo... milovala som rozky..... aj sladke... to si dam len sem... ale zaciatok bol tazky..... no a nevazila som sa prve dni.... lebo to dost odradi... ,-) vysledky sa dostavia tak po tyzdni dvoch...
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (27.7.2011, 18:09)
vaaaau že 25kg to je supeeeeeeer (Y) Pochval sa ako sa ti to podarilo? :-)
ODPOVEDAŤ
drahomira k. (drahadra) ID 140836 (27.7.2011, 16:03)
mate môj obdiv (Y) (Y) (Y)ako ste to schudla (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (27.7.2011, 19:45)
vsetko sa da.... hlavne ja som to mala jednoduche kedze som bola vzdy chudunka.... takze motivacia velka... pribrala som pocas kojenia..... ale nie z kojenia ako niektore maminy si myslia ale z toho ze som pojedla vsetko co som videla... bala som sa ze bude mala hladna ,-)...... hore som napisala ako..... dakujem.... inac trvalo mi to cca rok a pol....
ODPOVEDAŤ
drahomira k. (drahadra) ID 140836 (28.7.2011, 9:28)
pozdravujem a dakujem.nech sa vam darí aj vášmu dieťatku. (F) (F) (F)musím niečo začať robiť,lebo sa veľmi zle cítim,tie kila sú obrovska zaťaž.ja som tiež velmi pribrala zo sladkeho po smrti manžela a stále sa to len nabaluje. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (29.7.2011, 12:06)
za kazde jedlo z ktoreho priberate sa da najst jelo z ktoreho nepriberiete.... len si treba zvyknut..... a vydrzat.... ja pom po smrti svojho druha schudla.... u mna naopak.... |-) treba len citat co si kupujeme a jeme.... napriklad som sunku kupovala len v lidly.... klu tom ze obsahuje 90 percent maska..... to je priklad ale len.... a to pecivko, mucne jedla, mastne jedla..... vsak ked budete hladna napiste poradim recept co som jedavala..... :-$
ODPOVEDAŤ
drahomira k. (drahadra) ID 140836 (1.8.2011, 9:43)
Veronika,ak budete taká dobrá a nezaťažuje vás to,tak poprosím o nejaký ten recept,alebo tie potraviny čo ste jedávala |:o) |:o) |:o)važim si to že chcete poradiť aj druhym ženám (Y) (Y) (Y)chcem sa pokúsiť,niečo začať robiť z tou váhou,no neviem,či sa mi to podarí,mám slabú pevnú vôľu a som sama na seba veľmi :-@dakujem este raz a ste [A] (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (2.8.2011, 21:08)
ja som teraz na orave.... potom vam napisem odkaz... a netreba ani pevnu volu.... len treba to z coho priberame nahradit tym z coho nepriberieme ,-) ,-) a upravit si to tak aby nam to chutilo....
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (2.8.2011, 21:08)
ja som teraz na orave.... potom vam napisem odkaz... a netreba ani pevnu volu.... len treba to z coho priberame nahradit tym z coho nepriberieme ,-) ,-) a upravit si to tak aby nam to chutilo....
ODPOVEDAŤ
drahomira k. (drahadra) ID 140836 (27.7.2011, 12:38)
tak aj ja to idem skusit....
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (27.7.2011, 11:15)
zienky moje a co s tym alkoholom,nie ze by som to potrebovala ,-),ale najma cez vikend ked niekam ideme,tak neviem co si vlastne mozem dat :^).Tvrdy alkohol urcite nie,to je jasne a to ani nemusim a vinko len cervene???nemozem si dat aj biele s mineralkou???je tam nejaky rozdiel???
budem rada ked poradite (hello)
ODPOVEDAŤ
Tatiana G. (ttt) ID 25813 (27.7.2011, 11:19)
mozes suche biele vinko (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.7.2011, 7:52)
tiez som sa k vam chcela od vcera pridat, cely den v pohodicke a vecer dojdem z roboty (s cottage syrom,paradajkami a polystyrenakmi v taske) a svokra na mna vytiahne chlebicky a tortu (mala meniny). no urazim ju? +o( neurazim.
a zacinam teda az dnes ,-) myslite, ze to bude mat zmysel aj ked nebudem dodrziavat uuuuuuuplne prisne a vzdy? dufam,ze hej, nechcem schudnut na vahe, skor upravit stravovanie, co sa tyka tych hlavnych zasad,kedze mam sedave zamestnanie a to je pre mna (a moje boky) nezvyk ,-)
tak drzim palce vsetkym,co sa na to dali, len tak dalej (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (27.7.2011, 15:44)
aj ja som zhresila sem tam a schudla som 25 kg.... aj ked ja som drzala inu dietu... teda tiez to nebola dieta len som pridala niektore potraviny a niektore vylucila.... ale toto sa mi viac paci.... ,-) tu sa je vsetko..... aj ked nie vzdy
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (27.7.2011, 11:10)
janulik ako pise adka kazda zmena stravy ma nejaky zmysel,aj ked to nebudes dodrziavat 100%,to sa ani neda,lebo obcas sa ti vyskytne napr.nejake posedenie a to asi kazdej z nas tu,takze chod do toho,ale nerob si tazku hlavu ked aj porusis,ved nemozeme ćely zivot sledovat kedy co dame do ust ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (27.7.2011, 7:57)
Podľa mňa nie, všetko treba jesť aj z mierou. Ani to nie je dobré, keď sa človek stále obmedzuje, lebo počase ťa to prestane baviť... Zdrave stravovanie ide aj bez dodržiavania časov. Dôležité je podľa mňa ten cukor a pečivo jesť do obedu...a striedmo sa stravovať a nechcať 1-2x týždenne si úplne oddýchnuť od mäsa. Samozrjem ovocie a zelenina, čím viac tým lepšie. (F)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.7.2011, 8:07)
(Y) presne tak si to predstavujem, ziadne prisne obmedzovanie u mna neprichadza do uvahy. prave,ze tie zakladne zasady sa mi pozdavaju, casy tazko dodrzim,lebo v praci nemam presne urcenu obednajsiu pauzu, kedy je cas, vtedy sa najem,ale cca okolo jednej to vychadza. dakujem, Adi (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (27.7.2011, 10:46)
Mám zopár zásad fakt, čo dodržujem :) raňajky si kľudne dávam pečivo, samozrejme menej napr.1 rožok a veľa zeleninky, ovocia...
Večer chlebík vynechám a keď mám poobede chuť na sladké v pohode si dám (^) ale väčšinou aj tak večer cvičím, behám...a prvé sa spalujú cukry (Y) mám to vymyslené ,-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (27.7.2011, 6:54)
chcem sa opytat sledove filety v paradajkovej omacke sa asi nemozu na veceru,lebo som citala zlozenie a je tam aj cukor,aj muka :^) :^) :^)...teraz vsade po obchodoch citam zlozenie,najma ked si chcem vybrat nieco na veceru,aby tam nebol cukor,muka a pod. :-D :-p
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (27.7.2011, 8:07)
Veru, Soni, ked je tam cukor, tak sa nesmie, iba do 12,00 :^) ale ked to tam pisal, mozno existuju aj take bez cukru :-D
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (27.7.2011, 11:12)
dakujem kocky,ved prave ze tam mal rybky v p.omacke,ale tak asi treba hladat tie bez dalsich pridanych ingrediencii ,-),ale ani byma to nenapdlo,ze tam moze byt cukor,keby som to neprecitala :^)a mozno mysli podobne ako ti adka,ze ryby ale omacku si k tomu urobis sama z paradajok alebo pretlaku
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (27.7.2011, 8:03)
ó kukám vo svojej update tabuľke, že na večeru môžu ísť aj rybky v paradajkovej omáčke.... *-) zrejme sa dá dostať aj bez pridania múky, ale cukor to neviem.... (H)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (27.7.2011, 7:52)
Tak skús rybie filé s brokolicou, tento recept je tiež z updatu :) č.1 ^o)

Brokolicu si pripravíme na pare... Hociaké rybie filety poukladáme na olivovým olejom vymastený plech a poukladáme na to drobné ružičky brokolice, mletým čiernym korením a muškátovým orieškom to ochutíme a na vrch dáme 1 plátok šunky a 1 plátok syra. Spolu všetko zapečieme na 180 stupňov cca 10-15 minút.

Samozrejme brokolicu môžme nahradiť aj karfiolom (L)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (26.7.2011, 22:49)
Dnes:
R: banan, vločky, jogurt a 5 mandli
D: fit tyčinka
O: dusene zamiaky a tzatziky, ale vôbec mi to nechutilo, tak o hodinku som si musela dať pukance, lebo som bola hladna
O: nič
V: kapustová polievka bez zemiakov a mäsa

Dnes som sa važila a 6kg dole :-) .
Keď som sa začiatkom roka odvažila, skoro som odpadla, ale už som nechcela žiadne drastické diety, lebo moje skusenosti su take že za každe schudnuté kilo aj dva späť :-S, tak som si svoju vahu a miery zapisala ceruzkou do vnutra skrine ,-) a začala som čitať knihy od Edity Šipeky a po 16 rokoch som sa pomalynky začala učiť raňajkovať a obedovať, .... bolo to ťažke, ale zvladla som to aj niečo pochudla a potom som citila že som zase niečo nabrala, ale nevažila som sa. Potom som si prečitala tento prispevok od Eriky, sem tam som to porušila hlavne keď som išla na oslavu, či na vikend niekde na vylet...ale vždy som sa dokazala potom nakopnuť. A dnes som si spomenula na tie moje čisla čo som si popisala na začiatku roka a odvažila sa. Neviem koľko som schudla z toho vďaka tomuto novemu stravovanie ale tešim sa :-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (27.7.2011, 6:51)
matka to je vyborne takze od zaciatku roka 6kg dole??? |:o) |:o) |:o) a pritom pekne papas vsetko,je to ozaj super taketo stravovanie (Y)...inak dievcata vsimli ste si ze ked pekne pravidelne papate aspon 4krat za den mensie porcie tak brusko je pekne ploche aspon u mna je to viditelne :-p.
moje menu dnes:
R:nizkotucny jogurt+musli+nektarinka
D:kolacik od maminky,nemohla som odmietnut :-p ,-)
O:cestoviny penne s tuniakom-milujem tuto kombinaciu
Ol:nemavam
V:kupila som si syr emental tak ho chcem skusit
vsetkym prijemny dnicek (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 181-200)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu