
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Alena L. (76alenka) ID 45259 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Rebarborova marmelada[ recept č. 39890 zo dňa 12.5.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Rebarbora 500g Zelirovaci prasok 1 balenie (2:1) Hroznovy cukor 250g (skusala som dat i vanilku,je chutna aj s nou):) POSTUP PRÍPRAVY Rebarboru si osupame ,a nakrajame na male casti. Ponorn.mixerom rozdrtime a zasypeme zelirovacim praskom a cukrom./zamiesame Nechame odstat tak 15 minut. Dame varit a vo vare varime tak 5 minut-zamiesame. Ked sa nam zacne robit pena-penu vzdy odoberieme. este taku teplu masu davame do cistych flias a hned uzavrieme.Postavime na viecka a nechame 5minut opakom stat. |
![]() | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (12.5.2011, 16:14) |
urcite vyskusam,moze byt tak kysielkava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (12.5.2011, 14:29) |
a z čoho je červená???ja ked som ju robila tak bola taka zlto zelena,len ked som pridala jahody tak bola červená-inak fakt mnam mnam rebarbora. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (12.5.2011, 11:03) |
Alenka ma krasnu farbu.... isto vyskusam.... super napad.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.5.2011, 10:52) |
môže byť výborná, ja mám rebarboru rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |