. .. .. .. .. .. .
. .

Dupľovaná roláda... - RECEPT 39469

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Dupľovaná roláda...


[ recept č. 39469 zo dňa  ]


Dupľovaná roláda...


POTREBNÉ PRÍSADY

Tak ešte jedna roládka, /vlastne dvojitá/, ak poznáte, nevadí, ak nie, tak vyskúšajte, určite sa oplatí:***Cesto 1.: 4 žĺtky, 4 bielky, 100g polohrubej múky, 100g práškového cukru, 1/2 balíčka kypriaceho prášku- bielky vyšľaháme dotuha, žĺtky vymiešame s cukrom a postupne primiešame múku zmiešanú s kypriacim práškom a zľahka tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme na 180 stupňov /asi 15-20 minút/. Ešte horúce zvinieme do obrúska a necháme vychladnúť. ***Cesto 2: 4 žĺtky, 4 bielky, 100g polohrubej múky, 100g práškového cukru, 20g zomletých orechov a 2 PL kakaa- postup je rovnaký ako u prvého cesta, len do múky okrem kypriaceho prášku pridáme ešte kakao a orechy, po upečení samozrejme stočíme do nového obrúska alebo utierky.

POSTUP PRÍPRAVY

Plnka: 250g masla, 200g práškového cukru, 1 Zlatý klas, 150g zomletých orechov, 2 PL kakaa, 3 dl mlieka - zo Zlatého klasu a mlieka uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a po častiach všľaháme vychladnutý puding a orechy. Plnku rozdelíme na dve časti a do jednej vmiešame kakao. Najskôr si rozvinieme tmavú roládku, potrieme svetlým krémom a znovu zavinieme. Potom si odvinieme svetlú roládu a natrieme tmavou plnkou. Do stredu položíme tmavú naplnenú roládu a stočíme. necháme dobre stuhnúť a polejeme čokoládou.
<< Tvarohovo pudingové poháre | Dupľovaná roláda... | Boršč od Barborky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.4.2011, 10:01)
super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (27.4.2011, 16:37)
(radost) (radost) (radost) Ďakujem, Ivetka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (24.4.2011, 20:14)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.4.2011, 10:56)
(F) (F) (F) Ďakujem, Věra (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Lucia Urminská (maadness) ID 15616, mimibazar.sk/maadness (24.4.2011, 12:08)
(clamp) (clamp) (clamp) Nepozname a ja urcite vyskusam. Dakujem za receptik. (F) (F) (F) (F) (F) Konecne zas nieco nove pre mna (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (25.4.2011, 10:54)
:-) :-) :-) Za máličko, Lucia. (F) (F) (F) Tak nech sa vydarí a hlavne zachutí (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu