končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Ivana R. (ferre) ID 5433 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Parížska torta[ recept č. 7096 zo dňa 1.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Na korpus potrebujeme:4 vajcia,4lyž. polohrubej muky,4lyž. mletého cukru,1/2 balíčka praš. do pečiva, 2lyž kakaa Na krem potrebujeme:2 smotany na šlahanie(tie male v krabičke po 250ml),4lyž. kryštaloveho cukru,4lyž. kakaa POSTUP PRÍPRAVY Ako prvy varíme krem,ktorý musí stáť v chladničke 24hod.všetky prísady na krem uvaríme aby to zovrelo a odstavime. Korpus: vajcia s cukrom vymixujeme do penistva,pridame muku a prašok do pečiva a nakoniec kakao.Dame piecť na 210°C.Po upečení dame korpus vychladnuť . Medzi tym si mozeme vymixovať krem do ktoreho dame na konci 2 stužovače.Krem natrieme na vychladnuty korpus.Môžete poliať s čokoladou alebo posypať s grankom (ja som prave čokoladu nemala) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (7.9.2008, 11:26) | |
chcem Vám poďakovať za tento výborný recept...Torta sa už chladí v chladničke... najprv som mala obavy z toho krému, či sa mi vyšľahá, ale išlo to ako po masle... Ďakujem |
|
ODPOVEDAŤ |
Ivana R. (ferre) ID 5433 (11.9.2008, 12:54) | |
a ako vam chutila? | |
ODPOVEDAŤ |
martina k. (basado) ID 48922 (3.9.2008, 13:19) |
ja by som sa chcela spytat na ten stužovač či sa dava či sa dava ked je ten krem už vymixovany alebo spolu aj s tym sa to mixuje? |
ODPOVEDAŤ |
Ivana R. (ferre) ID 5433 (3.9.2008, 18:18) | |
tesne pred koncom ho davam | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (1.9.2008, 11:23) | |
ten krem treba vyslahat hned po uvareni alebo az po tom ked bude stat 24 hodin? | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana R. (ferre) ID 5433 (1.9.2008, 11:33) | |
až potom nech sa vydarí | |
ODPOVEDAŤ |