. .. .. .. .. .. .
. .

Parížska torta - RECEPT 7096

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 5433 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Parížska torta


[ recept č. 7096 zo dňa  ]


Parížska torta


POTREBNÉ PRÍSADY

Na korpus potrebujeme:4 vajcia,4lyž. polohrubej muky,4lyž. mletého cukru,1/2 balíčka praš. do pečiva, 2lyž kakaa Na krem potrebujeme:2 smotany na šlahanie(tie male v krabičke po 250ml),4lyž. kryštaloveho cukru,4lyž. kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvy varíme krem,ktorý musí stáť v chladničke 24hod.všetky prísady na krem uvaríme aby to zovrelo a odstavime.
Korpus: vajcia s cukrom vymixujeme do penistva,pridame muku a prašok do pečiva a nakoniec kakao.Dame piecť na 210°C.Po upečení dame korpus vychladnuť .
Medzi tym si mozeme vymixovať krem do ktoreho dame na konci 2 stužovače.Krem natrieme na vychladnuty korpus.Môžete poliať s čokoladou alebo posypať s grankom (ja som prave čokoladu nemala)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

ide sa variť krem :)
vyšlahaný krem


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Predjedlo | Parížska torta | PARÍŽSKY REZ - úplne úžasnýýý!! >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (7.9.2008, 11:26)
chcem Vám poďakovať za tento výborný recept...Torta sa už chladí v chladničke... najprv som mala obavy z toho krému, či sa mi vyšľahá, ale išlo to ako po masle... :-o :-o :-o
Ďakujem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Ivana R. (ferre) ID 5433 (11.9.2008, 12:54)
a ako vam chutila? (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
martina k. (basado) ID 48922 (3.9.2008, 13:19)
ja by som sa chcela spytat na ten stužovač či sa dava či sa dava ked je ten krem už vymixovany alebo spolu aj s tym sa to mixuje?
ODPOVEDAŤ
Ivana R. (ferre) ID 5433 (3.9.2008, 18:18)
tesne pred koncom ho davam (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (1.9.2008, 11:23)
ten krem treba vyslahat hned po uvareni alebo az po tom ked bude stat 24 hodin?
ODPOVEDAŤ
Ivana R. (ferre) ID 5433 (1.9.2008, 11:33)
až potom (hello) (hello) (hello)nech sa vydarí
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu