
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Daniela U. (Diduška2) ID 11265 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Domáci celozrnný chlebík[ recept č. 3778 zo dňa 30.1.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g polohrubej múky, 3dcl (2-3 hrste) celozrnnej múky, 1PL soli, 1PL octu, 1 kocka droždia, 2,5 dcl vlažnej vody (môže byť aj viac, podľa potreby), cukor do kvásku, slnečnicové, sézamové a ľanové semienka POSTUP PRÍPRAVY V malej miske si rozmiešame droždie s cukrom až kým nie je droždie tekuté. Do rýchlokysky dáme obidve múky, soľ a semienka a premiešame. Pridáme droždie a vodu, vymiesime tuhšie cesto a necháme vykysnúť. Pred pečením cesto potrieme vodou a posypeme sézamom. Pečieme v predhriatej rúre na 180°C približne hodinu. Upečený chlebík potrieme studenou vodou. Ja som ho piekla v Ultra pluse prikrytý, ale môžete piecť aj v okrúhlej tortovej forme. |
peter d. (peterduhacek) ID 38380 (9.3.2008, 13:53) |
mate niekto skusenosti s domacou pekarnou TRION TR-7495 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |