. .. .. .. .. .. .
. .

Vláčne rizoto zo sójového mäsa s mrkvou - RECEPT 36906

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Vláčne rizoto zo sójového mäsa s mrkvou


[ recept č. 36906 zo dňa  ]


Vláčne rizoto zo sójového mäsa s mrkvou


POTREBNÉ PRÍSADY

sójové mäso * bujón * olej * sójová omáčka * worchestrová omáčka * curry * mrkva * ryža * sladká smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Sójové mäso si uvaríme v bujóne. Necháme vychladnúť a poriadne vyžmykáme. Do panvice dáme olej, pridáme sojové mäso, ochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou a curry korením. Poriadne opečieme. Podlejeme trochou vody a dusíme kým sa nevyparí, pridáme na prúžky nakrájanú mrkvu. Za postupného dolievania vody dusíme 20-15 minút. Ryžu uvaríme osobitne. Pridáme k udusenému mäsu, podlejeme smotanou a prehrejeme čím získame vláčne rizoto.
<< svadobna | Vláčne rizoto zo sójového mäsa s mrkvou | Torta k zlatej svadbe >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Branislav S. (branos) ID 16930 (4.2.2011, 18:11)
(pl) hmmm, urcite vyskusam !
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu