končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Katarína K. (inhibítor) ID 183217 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracia roláda Pročko[ recept č. 36671 zo dňa 27.1.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 vykostené kura, 4- 5 strúčikov cesnaku ( kto má rád viac cesnakové, môže aj viac ), karí korenie, vegeta ,krabie tyčinky POSTUP PRÍPRAVY Vykostené kura dobre potrieme roztlačeným cesnakom, vegetou a karí korením. Po dĺžke poukladáme krabie tyčinky , 2 rady po dva kusy. Roládu stočíme ,previažeme a dáme do rúry piecť. Vrch rolády možeme posypať grilovacím korením, alebo jemne potrieť horčicou a posypať vegetou. |
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (27.1.2011, 18:35) |
neviem vykostiť kura |
ODPOVEDAŤ |
Marta K. (marta7) ID 34320 (26.2.2011, 21:39) | |
Žiaden problém , v pôvodnom recepte Joža Pročka to boli tuším ( ) kuracie horné stehná, do ktorých vložil po dve krabie tyčinky. A vykostiť stehienko nie je ťažké. Mimochodom ani vykostiť kurča nie je ťažké, chce to len ostrý nôž a trochu trpezlivosti. Skúste, určite sa to podarí. | |
ODPOVEDAŤ |