. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracia roláda - RECEPT 9041

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 45774 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Kuracia roláda


[ recept č. 9041 zo dňa  ]


Kuracia roláda


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie rezne, vajíčka, mrkva, hrášok, huby, šunka

POSTUP PRÍPRAVY

Naklepané rezne naukladáme tesne vedľa seba - alebo sa trocha môžu aj prekrývať - na alobale do tvaru obdlžnika. Na to položíme šunku, na ňu praženicu zmiešanú s uvareným hráškom a na drobné kocky pokrájanou uvarenou mrkvou, hubami, osolíme, okoreníme. Zvinieme pomocou alobalu, potom rolku necháme prikrytú alobalom, ktorý na ňu tesne prilieha. A upečieme. Existujú rôzne variácie. Budem rada, ak pošlete Vaše nápady.
<< Čo záhrada dala | Kuracia roláda | torta od hanky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena Š. (Lenka7) ID 22451, mimibazar.sk/lenka7 (11.1.2012, 13:33)
(zajic)
ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (zlatino2000) ID 102088 (18.9.2009, 13:13)
Nakolko neviem vykostit kura ;-) tak robim kuraciu roladu v srncom chrbate ziadne viazanie snurovanie krasne drzi tvar. :-p
ODPOVEDAŤ
Anna V. (hanina3) ID 110062 (17.9.2009, 20:07)
Kuraciu roládu ja robím tak, že celé kura vykostím.
Je to dosť zdĺhavé, ale oplatí sa!
Ostrým nožom vykostím postupne celé kura, treba začať od chrbta, kde je menej mäsa, aby zostala koža na prsiach nerozrezaná.Tam, kde je viacej mäsa oddelíme plátky a naukladám, tam, kde je koža, alebo tenšia vrstva mäska.Vykostené kura si rozložím, posolím, okorením a naplním plnkou podľa chuti - šunkovou, praženicovou, mletým bravčovým mäsom, alebo z každého trošku.Zvinutú roládu zviažem niťou a upečiem.Najlepšie sa krája za studena. (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu