. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracia roláda s jogurtovou omáčkou - RECEPT 2243

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 91 návštěvníkov)


Kuracia roláda s jogurtovou omáčkou


[ recept č. 2243 zo dňa  ]


Kuracia roláda s jogurtovou omáčkou


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia * špenát alebo petržlenová vńať * trocha oleja * mleté biele korenie * soľ * DRESSING: 5 lyžíc majonézy * 1 biely jogurt * šťava z citróna * petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Dievčence, ak budete robiť studené pohostenie pre hostí, urobte tento recept. Je jednoduchý, vynikajúci a oproti finančne nákladným studeným misiam aj lacný. Robila som ho z 5 rezňov, veľkého zväzku petržlenovej vňate a trocha korenia a soli.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno, ak zoženiete čerstvý špenát, použite špenát.
2. Kuracie prsia (alebo morčacie) cez igelitový sáčok rozklepte z oboch strán, pozor aby ste nepotrhali mäso, potom by sa roláda zle krájala. Každý rezeň potrite olejom, posoľte a HUSTO posypte vňaťou.
3. petržlenový rezeň opatrne zviňte do roládky,
4. a poriadne zabaľte do alobalu.
5. Alobalové rolky dajte do hrnca, zalejte vodou a varte od bodu varu 25 - 30 minút.
6. Zabalené roládičky v alobale nechajte úplne vychladnúť a neodbalené ich dajte do chladničky a krájajte až na druhý deň. Tým, že bolo mäso zabalené v alobale, bude šťavnaté, mäkučké a voňavé. Rolády sa budú dať výborne krájať, až keď budú dobre vychladené v chladničke, takže ak plánujete robiť toto pohostenie, uvarte ho deň dopredu.
7. Nakrájajte priečne a naukladajte na misy, ozdobte podľa vlastnej fantázie a ak chcete, prelejte ich jogurtovo-majonézovou omáčkou, tu je recept:
8. Zmiešajte 5 PL majonézy, jeden biely jogurt, šťavu z citróna, soľ a petržlenovú vňať, nalejte do omáčnika, pridajte zopár suchárov a hotovka.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kalerábové karbonátky | Kuracia roláda s jogurtovou omáčkou | Jogurtová charlotta s malinami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena A. (AJLENKA) ID 85420, mimibazar.sk/ajlenka (21.4.2012, 14:32)
vyzerá to super, určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (20.3.2011, 13:05)
Tak včera sme túto pochúťku papkali! (Y) (Y) (Y) Dakujem za nápad, presne ako píšeš: je úplne jednoduchý, časovo nenáročný a VYNIKAJÚCI :-) na studenú misu super!
spravila som nejaké úpravy, napíšem ich: vyklepané mäsko som dala na niekoľko hodín do marinády, tak malo potom červenkastú farbu, no a chuťovo tak ako vždy aj zvyknem pripravovať. nemala som petržlen, tak som dala listový špenát.
ODPORÚČAM (L) (L) (L)
aha, a tu je (P)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=786849&strana=1
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (17.3.2011, 13:06)
(Y) (Y) (Y) mňamkyyyyy (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (23.2.2008, 11:48)
toto je vynikajuuuce (Y) (Y) (Y)....robila som na oslavu :-$,aj ked sa mi masko kde-tu prederavilo,drzalo to pekne pokope a dalo sa super krajat :-) :-) :-)...treba len pooooriadne napevno alobal...a ak to robite v den konzumacie (PL),dajte to schladit do mrazaku ;-) (Y)Marcelka dakujem za receptik (L)
ODPOVEDAŤ
Daniela O. (rrybka) ID 48117, mimibazar.sk/rrybka (4.4.2009, 23:23)
dobry den Janka, videla som vasu reakciu na kuraciu roladu s petrzlenom v alobale od Marcelky K., chcem sa spytat ci ten petrzlen tam nevadi pri jedeni, teda bylinka, neviem, ako to chuti? nechybaju tam koreniny?dakujem.olsiakova daniela
ODPOVEDAŤ
Andrea S. (adyky) ID 6087 (25.9.2007, 11:36)
Vyzera to super! A jednoducho - take receptiky milujem. Vdaka.
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (16.9.2007, 19:58)
Toto zaručene spravím na svoje meniny do roboty (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (13.9.2007, 23:23)
no to chce jednotku z hviezdičkou. Dnes som to robila, išlo to jednoducho a uvidím zajtra, keď to nakrájam. Ale určite už sa nemá čo pokaziť. Takže pridávam medzi obľúbené. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Erika D. (Erikadem) ID 16405, mimibazar.sk/erikadem (13.9.2007, 12:37)
hmmmmm tak toto určite vyskúšam,nie je to náročné a postup tiež v poho (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika R. (Monikabb) ID 20936, mimibazar.sk/monikabb (12.9.2007, 22:40)
ja mam nachystanu petrzlenovu vnat v poharoch...zmixovala som vnat, olivovy olej, sol a naplnila do poharov...je to dobra vec ako zasoba na zimu :-)))
toto urcite vyskusam, vyzera to suprovsky :-))) vdaka
ODPOVEDAŤ
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (16.9.2007, 22:33)
Tak toto je parádny nápad s tou prtržlenovo-olivovou zásobou... |:o)
ODPOVEDAŤ
Daniela Š. (Elke) ID 19833 (12.9.2007, 15:14)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Martina R. (ziza) ID 5739, mimibazar.sk/ziza (12.9.2007, 13:16)
To moze byt super (Y) (Y)skusim :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (Cempus) ID 10605, mimibazar.sk/cempus (12.9.2007, 12:03)
:-o (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu