Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Piškótová netradičná torta s jablkovou výživou - nepečená
[ recept č. 36606 zo dňa 24.1.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
125g masla, 1ks jablkovej detskej výživy (môžeme nahradiť postrúhanými jablkami), 80g kryšt. cukru, 1 ČL citrónovej šťavy, 200ml smotany na šľahanie, 1 balenie piškót, 125ml mlieka, 2 ČL škorice, čučoriedky (alebo kúsky čokolády, banán, iné ovocie podľa vlastnej chuti) , tekutá čokoláda alebo Granko na dozdobenie
POSTUP PRÍPRAVY
Jednoduchá a svieža nepečená torta (u nás najobľúbenejšia).
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
V miske dohladka vymiešame zmäknuté maslo, detskú výživu, cukor, citrónovú šťavu a 1ČL škorice. |
![]() |
Smotanu vyšľaháme dotuha a opatrne primiešame do pripravenej zmesi. |
![]() |
Inú misku (najlepšie okrúhlu – od nej závisí tvar torty) vyložíme alobalom a piškóty uložíme na dno a okraj. Piškóty ukladáme spodnou časťou dolu kvôli krajšiemu tvaru po vyklopení. |
![]() |
Každú piškótu pokvapkáme mliekom zmiešaným so zvyškom škorice, stačí malá kvapka, aby sa nám nerozmočili. |
![]() |
Vrstvíme krém a piškóty, prípadne pripravenú čokoládu a ovocie. |
![]() |
V našom prípade sme použili čučoriedky. |
![]() |
Poslednú vrstvu tvoria piškóty. Dezert prekryjeme alobalom a odložíme na noc do chladničky. Na druhý deň dezert vyklopíme na tanier, dozdobíme tekutou čokoládou alebo Grankom a torta je hotová! Prajem dobrú chuť :D |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |