končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marta R. (Martusik) ID 186272 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Polske pirohy[ recept č. 36605 zo dňa 24.1.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto:500g muky polohrubej,250ml vody alebo mlieka, stipka soli,1 vajce. Plnka:500g hribov najlepsie sampinony ale cerstve,800g kyslej kapusty,sol a mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cesto :preosiatu muku si zmiesame s vajickom a stipkou soli a pomaly lejeme vodu a miesime na cesto ked mame cesto vymiesene tak si vyvalkame dlhe koleso hrubka asi 2mm.potom si z neho vykrajovacom na pirihy ale poharikom okruhlym cca 5-6cm sirokym vykrajujeme kolieska.do koliesok vkladame plnku ktoru sme pripravili nasledovne hriby si nakrajeme na male kocky a usmazime na troske oleja pridame do nich trosku soli a cierneho korenia miesame a smazime cca 15 minut potom si nakrajme ak mame dlhu kapustu na mensie kusky a zmiesame s uz usmazenymi hribami. a plnime npu kolieska potom jednu stranu prelozim na tu druhu a prstami si ich polepime a dame zamrazit a ked ich chceme podavat tak ich vyberieme z mraznicky a dame mrazene varit do posolenej vriacej vody a varime ich az kym nevyplavaju hore potom ich mozeme jest take alebo este uzsmazit na oleji do zlatista alebo posypat usmazenymi hribami a kapustou dobru chut prajem! |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.1.2011, 20:33) | |
vyzerajú výborne | |
ODPOVEDAŤ |
Tatiana H. (Tanja75) ID 150643 (24.1.2011, 19:09) | |
také robíme na Vianoce ....len miesto šampionov dávame normálne huby (sušené) | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (24.1.2011, 18:57) | |
dobrý nápadík,urobím.....ľúbime | |
ODPOVEDAŤ |