
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Andrea S. (tajomna21) ID 32350 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) kura pod šľahačkovou perinkou :-)[ recept č. 3594 zo dňa 14.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura naporcované (alebo časti podľa chuti, napr. len prsia, stehná ...), 1 šľahačka (smotana na šľahanie), koreniny : soľ, čierne korenie, červená paprika, cesnak, nastrúhaný tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Kuracie časti nasolíme, nakoreníme, opaprikujeme, potrieme pretlačeným cesnakom a zalejeme šľahačkou. Na vrchu posypeme strúhaným syrom a zakryté dáme piecť do rúry cca na 45 minút pri 200 st.C. Potom skontrolujeme, či je už mäsko mäkké, ak áno, necháme ešte odokryté piecť v rúre pokiaľ sa nevytvorí zlato-hnedá škrupinka na povrchu. Podávame so zemiakmi alebo ryžou, zemiaky sú s tou šťavou čo vznikne chutnejšie :-) Dobrú chuť, je to jednoduché a fakt dobré!!! |