
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Zuzana S. (zunicka) ID 114201 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Losos v kabátiku z prosciutta s pyré z červenej šošovice[ recept č. 35925 zo dňa 29.12.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pre 2 osoby: 2x150g filé z lososa, 2-3ks prosciutto crudo, korenie na ryby, olivový olej, 150g červenej šošovice, soľ, korenie, citrónová šťava, olivový olej extra panenský, bazalka, môže byť parmezán POSTUP PRÍPRAVY Filé z lososa zbavíme kože, umyjeme, osušíme a okoreníme obľúbeným korením na ryby. Obalíme v plátku prosciutta (alebo inej fajnej šunky) tak, aby konce ryby trčali. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na 220C na 10 minút. Zatiaľ si prepláchneme červenú šošovicu, zalejem studenou vodou a dáme variť na asi 8-10min. Scedíme vodu a šošovicu premiešame so soľou, korením, citrónovou šťavou a 2PL extra panenského olivového oleja. Dochutíme obľúbenými bylinkami. Jamie Oliver v originál recepte píše petrželenovú vňať, bazalku a mätu. Ja som mala doma rozmarín, tak som dala ten. Ešte som dochutila nastrúhaným parmezánom. Ja som podávala aj s naklíčenými fazuľami mungo a azuki. |
![]() | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.12.2010, 10:14) |
zaujimava kombinacia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |