. .. .. .. .. .. .
. .

Losos v provensálskej marináde - RECEPT 3889

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)


Losos v provensálskej marináde


[ recept č. 3889 zo dňa  ]


Losos v provensálskej marináde


POTREBNÉ PRÍSADY

podkovičky lososa * provensálske korenie * horčica * maslo * čierne korenie * soľ * 2 strúčiky cesnaku * olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Výborný recept, toto určite môžete! :-) Ak nemáte lososa, kľudne ho vymeňte za inú rybku, poprípade rybie filé. Dievčence, skoro všetky jedlá, ktoré robím na Vianoce, majú jednoduchú prípravu, to ste si určite všimli. Nič zložité nerobím, tiež si vééééľmi rada oddýchnem s celou rodinkou pri Mrázikovi a Perinbabke.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Z lososa nakrájajte podkovičky hrubé cca 1,5 -2 cm,
2. a pripravte marinádu: do misy vlejte olivový olej - schválne nepíšem množstvo, záleží od toho, pre koľko ľudí chystáte jedlo, koľko plátkov lososa budete pripravovať.
3. do olivového oleja vlejte cca pol hrnčeka rozpusteného masla,
4. oba tuky miešaním spojte, a pridajte korenia pochutiny: dijonskú horčicu,
5. pomeľte čierne korenie,
6. pridajte provensálske korenie,
7. pretlačte cesnak a dobre premiešajte.
8. Do pripravenej marinády dajte nakrájané osolené podkovičky lososa, prikryte a nechajte marinovať najlepšie do druhého dňa. Veľmi rada robím na Vianoce takéto jedlá, ktorých príprava sa dá kľudne rozdeliť na 2 dni, čiže v deň D nemám skoro žiadnu prácu, iba samé dokončovačky a tak mi ostane čas aj sa upraviť :-)) a urobiť make-up :-))) To len odpovedám na otázky, ako stihnem aj kuchyňu aj seba :-)
9. V Deň D obsah misy dajte na väčšiu panvicu a sprudka podkovičky osmahnite. Podávajte s výpekom, je graciózny!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pecene buchty | Losos v provensálskej marináde | Čučoriedky naložené v mede >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (2.6.2012, 9:50)
Marcelka, lososik je fantasticky! (L) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=863466
ODPOVEDAŤ
Jana K. (bubinka3004) ID 58978 (14.1.2009, 15:25)
Marcelka, toto je neskutočne dobrý receptík (Y). Robila som ho na Silvestra a nenormálne sme sa aj s mužíčkom zalizovali (jidlo). My sme si dopriali viac cesnaku, lebo ten máme veľmi radi ;-). Bolo to vynikajúce a asi dlho nebudem robiť lososa iným spôsobom. Ďakujeme za naozaj praktický a skvelý recept. (L) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Natália Š. (natalyienka) ID 57986, mimibazar.sk/natalyienka (26.12.2008, 13:47)
(clamp) (clamp) je to výýborné ...určite budem robiť častejšie (Y) ďakujem za nový super receptík
ODPOVEDAŤ
Natália Š. (natalyienka) ID 57986, mimibazar.sk/natalyienka (25.12.2008, 9:07)
to môže byť super dnes na obedík vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (23.7.2008, 15:41)
Marcelka, teraz si ma prave dobre pobavila, ked som si precitala, ze nic zlozite na vianoce nerobis ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu