martina p. (mauka) ID 8602 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Želé z vareného vína
[ recept č. 35759 zo dňa 22.12.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400 ml cerveného vína * 3 PL krystaloveho cukru * 1 zvitok skorice * 3-4 klinceky * 6 platkov zelatiny
POSTUP PRÍPRAVY
Čo dodať?..ak ste milovníkmi vareného vína,tak ako ja,prídete si na svoje:)))
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
vsetko spolu zmiesame(okrem zelatiny),a varime na miernom ohni pod bodom varu,cca 10 minut..potom precedime,a vmiesame platky zelatiny(kt.sme nechali napucat vo vode).. |
![]() |
s tymto zele som plnila tieto moje "jemne hviezdicky"...uzasna kombinacia!!!!!odporucam zele nenechat uplne stuhnut,lebo potom sa vam uz nebude dat pouzit na plnenie kolacikov,treba vystihnut tu spravnu konzistenciu,ked je este natieratelne..na co som ja samozrejme pozabudla,a potom som s tym mala zbytocnu robotu navyse:))
DOBRU CHUT!!!! |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Jana T. (yanka2008) ID 39578 (1.1.2011, 22:07) |
super tie hviezdicky aj toto zele z vareeho vinka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (2.1.2011, 19:17) |
akurat vcera som vyhadzovala zvysky tych hviezdiciek..narobila som ich tolko,ze aj napriek tomu,ze sme pojedli aj porozdavali,stale kopec zostalo a uz neboli dobre joj,vidis,mohla som poslat aj tebe  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.12.2010, 23:13) |
už aj odkladám receptík, zíde sa určite v budúcnosti, nádherne si ho naaranžovala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.12.2010, 11:48) |
dakujem,Ivetka,a budem rada ,ak vyskusas  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (25.12.2010, 0:46) |
mmm, toto je super napad , mam len nalinku pripomienku k tomu vareniu vina, ked samotne vino varis 10 min, musis mat z neho vypareny veskery alkohol. zostane z toho limonada Ja ked varim vino, najprv dam trosku vody, v nej rozpustim cukor, dam pochutiny, varim 5min, potom prilejem vino a prehrejem, ale nie nad 80 stupnou, pretoze vtedy sa alkohol zacina odparovat. Super si ma ale insrirovala na silvestra  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (25.12.2010, 14:52) |
Ahoj Michal rada ta tu opat vidim noo,dobra pripomienka..ma sa to varit pod bodom varu,cize nemalo by vriet..musim to tam dopisat..ja som nechala vriet len chvilku,chcela som aby ,sa trosku alkoholu odparilo..a potom som to uz nechala len na najnizsom ohni,uz nevrelo..a poviem,ze ten alkohol tam aj tak bolo citit,ale ked sa to spojilo s kolacikom..noo,dobrota velkaaaa budem rada,ak vyskusas  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (23.12.2010, 10:44) |
niečo pre mňa ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (23.12.2010, 13:20) |
rado sa stalo,Irenka ja som z neho tiez len kostovala a kostovala,az som citila pripita  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (22.12.2010, 19:51) |
vaaaaaav.... neskutocneeeee.... ja sa na to asi po vianociach dam.. aj ked mam napecene az do sibaciek tusim  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (22.12.2010, 21:26) |
chi ja som toho nepiekla moc,a ked porozdavam vsade ,kde planujem,neviem ,neviem,ci nam nieco vobec zostane..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |