
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Andrea Č. (Lenina77) ID 73144 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zaváraná huspenina[ recept č. 16202 zo dňa 16.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, kože, paprčky, zelenina POSTUP PRÍPRAVY Je to náročnejšie na čas, ale je to fakt dobré, ako normálna huspenina, ibaže to vydrží dlhšie ako zaváranina. Ja som to robila teraz cez leto, musela som to po vychladnutí dať do chladničky, aby to stuhlo. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, na masti trochu osmažíme, osolíme, podlejeme to vodou a dusíme do polomäkka. Dáme variť kože a paprčky, keď to zošumujeme, pridáme zeleninu, osolíme, okoreníme a varíme asi 3 – 4 hod. Do pohárov dáme mäso a zalejeme vývarom, zatvoríme a sterilizujeme asi dve hodiny. |
![]() | Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (16.7.2009, 21:38) |
hm,môže to byť fajn ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |