končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hámorská živánka[ recept č. 3549 zo dňa 11.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Slanina, cibuľa, paprika, paradajky, mrkva, huby,čerstvá uhorka,sterilizovaná kukurica,olej, rezne z krkovičky, mletá č. paprika, cesnak, soľ, vegeta, horčica, pivo POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme osolíme a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali č. papriku. Dáme do misky , premiešame s narezanou cibuľou a necháme uležať.Na plátky narezanú a na hrebene rozrezanú slaninu opečieme na hlbokej (wok)panvici do ružova pridáme porezanú zeleninu, všetko trochu podusíme a navrch poukladáme naložené mäso.Pridáme cesnak a povrchu polejeme horčicou. Dochutíme vegetou, soľou a korením. Všetko zalejeme pivom a dusíme do mäkka. Podávame s hranolkami,ryžou alebo čiernym chlebom. Ja to občas robím v rímskom hrnci. |